ZľavaDňa prichádza s vianočným darčekom, ktorý poteší aj tých najnáročnejších

O darčeky máme postarané. Obľúbený portál ZľavaDňa predstavil nové darčekové poukážky, ktoré nemajú na trhu žiadnu konkurenciu. Obdarovaný si tak bude môcť sám vybrať darček, ktorý mu urobí radosť!


Nechcené darčeky

Tradícia rozdávania darčekov pre našich najbližších sa radí medzi tie najkrajšie. Často však priateľov neodhadneme a pod stromček im pripravíme niečo, čo ich nepoteší tak srdečne, ako sme to plánovali. Vedeli ste, že viac ako 50 % darčekov sa radí medzi nechcené, a obdarovanému neurobia radosť? Z toho má najväčšie zastúpenie darček v podobe oblečenia a doplnkov. ZľavaDňa preto v súvislosti s týmto faktom a aktuálnou pandemickou situáciou ponúka poukážky, vďaka ktorým si budú môcť váši blízky kúpiť čokoľvek podľa vlastného výberu. Môžete si vybrať poukážku na nákup pobytu, pre maškrtníkov je v ponuke poukážka na gastro zážitok,  pre milovníkov zážitkov poukážka na kúpu služby alebo klasický univerzálny darčekový poukaz na čokoľvek z portálu ZľavaDňa.

Kedykoľvek v priebehu roka
Darovaním darčekovej poukážky dávate svojim milovaným blízkym šancu užiť si jedinečný darček po celý rok. Je totiž len na nich, kedy ho využijú. ZľavaDňa tak reaguje na poukážky, ktoré majú väčšinou platnosť len zopár mesiacov naozaj svojským spôsobom. Rozhodla sa predĺžiť platnosť svojho jedinečného produktu na rok, vianočný darček im teda môže spríjemniť aj leto, jar, či jeseň. Je to len na nich. 

Netradične lacných 100 eur
ZľavaDňa pripravila sedem rôznych poukážok na nákup služby - v hodnote 20, 50, 100, 150, 200, 250 a 300 eur. Vďaka širokému spektru je poukážka dostupná pre všetkých a netradičná je aj cena. Pri 100 eurovej poukážke zaplatíte iba 95eur, 150 eurová stojí 140, zážitky za 200 eur sú prístupné za 185 eur. Poukážku na 250 eur nájdete za 230 a poslednú, 300 eurovú, za 275 €.

Originálny darček v podobe kreditu na ďalší nákup má teda bezkonkurenčné výhody. Určite sa trafíte do vkusu obdarovaného a dokonca aj ušetríte peniaze. Darček je ekologický a spotrebiteľov zaujme aj tým, že je dostupný kedykoľvek a kdekoľvek- z pohodlia domova. Tento rok bude teda vďaka ZľavaDňa nákup vianočných darčekov bez obáv a stresu!

Ako využiť darčekový poukaz?


Darčekový poukaz kúpite na www.zlavadna.sk/darceky. Obdarovaný ho následne uplatní jednoducho na stránke www.zlavadna.sk/darcekovy-poukaz.

 

 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov