Vyskúšajte sezónnu kúru na tvár

Pleť je najmä v zimných mesiacoch vystavené suchému vzduchu, výkyvom teplôt a nedostatkom pohybu. Ako sa o ňu starať Vám prezradíme v spolupráci s francúzskou kozmetikou Sothys Paris, ktorá pôsobí na Slovensku už 23 rokov. Na obdobie jeseň – zima 2020/21 prišli so sezónnou okysličujúcou tvárou kúrou, ktorá prinavráti Vašej pleti žiarivosť, zbavíte sa únavy a vychutnáte si dokonalý relax v ich salóne.



Ošetrenie je výnimočné detoxikáciou, okysličením a rozžiarením s je vhodné pre všetky typy pleti. Počas 45 minút si doprajete vďaka exotickej vône marakuja – acai skutočný gurmánsky zážitok. Produkty z Okysličujúcej sezónnej tvárovej kúry obsahujú Extrakt z marakuje, ktorý pôsobí ako antioxidant a chráni pleť. Ďalej Extrakt z bobúľ Acai pre dodanie energie pleti a jej výživu. Obnovu pleti a jas prinavráti ružový íl, ktorý je navyše bohatý na minerálne zložky, čistí a detoxikuje pleť.

Na úvod ošetrenia Vám pleť odlíčia prostredníctvom multi-aktívneho čistiacieho oleja pre tvár a oči, ktorý jemne odstráni make-up (aj vodeodolný) a všetky nečistoty. Pleť je po ňom jemná a krásna. Po ňom nasleduje Píling a maska skombinovaná v jednom produkte. Táto pílingová maska je bohatá na ružový íl, ktorý obnovuje jemnosť a žiarivosť pleti.  Postupnými jemnými ťahmi a masážou sa zabezpečí, že sa Vám všetky produkty vstrebú do pokožky.


Netreba zabudnúť, že výhodou Sothysu je, že si všetky produkty z kúry viete objednať priamo v e-shope a pravidelne ich používať aj doma. Domáca starostlivosť je nemenej dôležitá a jej pravidelnosťou dosiahnete, že Vaša pleť bude aj počas zimných mesiacov dokonale hydratovaná a zvládne aj náročné dni, ktoré Vás čakajú. Viac informácií o sezónnej kúre ako aj jednotlivých produktoch nájdete na ich stránke https://sothys.sk/stranky/okyslicujuce-osetrenie.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov