Kúsok prírody aj vo Vašej obyvačke

Machové steny a obrazy, ktoré sú modernou podobou dekorácií stien sú stále populárnejšie medzi návrhmi špičkových architektov. Mach, ktorý sa používa na výrobu je skutočný a prírodný, takže sa stáva veľmi populárnym a obľúbeným zeleným doplnkov nielen domov, ale aj kancelárií pre všetkých, ktorí milujú prírodu. Kúsok prírody v akomkoľvek interiéry pôsobí pozitívne nielen na psychiku človeka, ale je všeobecne preukázané, že znižuje napätie a stres. 


Steny z machu sa dajú vyrobiť na mieru daného priestoru a podľa individuálnych požiadaviek klienta. Ak patríte medzi priaznivcov pestovania živých rastlín alebo Vám tmavé miestnosti nedovoľujú rastliny pestovať, vedzte, že práve mach je pre Vás ideálnou dekoráciou. Majiteľka Mgr. Monika Nogová hovorí, že najväčšími výhodami mumifikovaného mach sú: 

  • oproti bežným rastlinám ich nie je potrebné zalievať a nevyžadujú zavlažovací systém
  • znižujú stres a vytvárajú netradičný dizajn
  • navodzujú atmosféru kľudu
  • nepotrebujú denné svetlo a sú takmer bez údržbový 
V spolupráci s Mechdekor.sk sme pre Vás pripravili súťaž o obľúbený strom nádeje v prieme 40 cm, stačí ak nám do 5. marca napíšete aspoň 3 výhody machu na redakcia@lifefashionfood.net. Kompletnú ponuku vrátane machových stien, obraz, či personalizovaných máp nájdete na ich e-shope. 



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov