Zdravie na prvom mieste

Strach o zdravie seba alebo blízkeho človeka nás prenasleduje každý deň a stáva sa našim strašiakom. Vyhnúť sa to mu môžete nielen dodržiavaním prísnych epidemiologických pravidiel, ale taktiež prevenciou a pravidelnou kontrolou.  A práve kontrolu docielite, keď sa otestujete na PCR test, ktorý predstavuje spoľahlivú metódu. Absolútnou novinkou na trhu je tzv. PCR Express test, ktorý Vám zaručuje výsledok už do 3 hodín.

Oslovili sme odborníkov na slov vzatých AGEL Clinic v Bratislave, kde sme nielen absolvovali tento expresný test, ale zároveň si dali spraviť aj test na protilátky. Expresne rýchly a spoľahlivý PCR test nás zaujal nakoľko sme sa mohli dať otestovať  na  mobilnom odberovom mieste v AGEL Clinic v Bratislave a prihlásili sa prostredníctvom webového rezervačného systému. Cena PCR Express testu je 149 EUR.



Takýto expresný test je skvelou alternatívou pre ľudí, ktorí cestujú, či prekročia hranice alebo je to podmienkou zamestnávateľa. Absolvovať ho môžete od 7 do 11 hod a výsledok, ktorý spracúva špeciálny prístroj obdržíte už do troch hodín od odberu vzorky z nosohltana a hrdla elektronicky e-mailom. Zdravotnícka sieť AGEL naďalej poskytuje možnosť dať sa otestovať aj klasickým PCR, antigénovým testom, ako aj vyšetrenie z krvi na prítomnosť protilátok proti koronavírusu, ktoré sme taktiež absolvovali.




Test na protilátky prebieha podobne ako klasické odbery krvi u Vášho odborného lekára. Objednávate sa prostredníctvom online formuláru, kde si vyberiete základný alebo rozšírený panel a miesto odberu. V dohodnutý čas sa na testovanie dostavíte (nie je potrebné byť nalačno 😊 a výsledok Vám doručia do 2 pracovných dní pre základný panel a do 4 pracovných dní pre rozšírený panel e-mailom. Tento typ testu je vhodný pre tých, ktorí majú podozrenie na prekonanie ochorenia COVID-19 s malými alebo žiadnymi príznakmi.




Obidve testovania netrvali dlhšie ako 5 minút, v príjemnom a modernom prostredí Agel Clinic sa nebudete ani cítiť ako v nemocnici. Profesionálne vyškolení personál a ústretoví zamestnanci Vám všetko do detailov vysvetlia a vy odchádzate s pocitom, že ste pre ochranu svojho zdravia spravili maximum. Pre viac informácií o všetkých dostupných testoch, neváhajte navštíviť stránku www.agellab.sk.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov