Ako správny pitný režim vplýva na náš organizmus?

Voda je nevyhnutnou tekutinou pre správne fungovanie nášho organizmu a je súčasťou nášho života od narodenia. keď začneme pociťovať jej nedostatok vo forme smädu, je to znak toho, že naše telo je dehydrované. Pocit smädu a sucho v hrdle je signálom, že trpia obličky, močový systém a srdce, cítime sa unavení, bolí nás hlava, naša pokožka je suchá a vyzerá nezdravo alebo máme problémy s výkyvmi krvného tlaku.



Najodporúčanejším pravidlom je piť vodu skôr, ako sa dostaví pocit smädu a pravidelne v priebehu celého dňa medzi hlavnými dennými jedlami. Najmä počas leta je vhodné mať fľašu s tekutinami stále pri sebe. Ak si na konci hektického dňa spomeniete, že ste vypili málo vody a chcete to dobehnúť, mali by ste vedieť, že  nárazové pitie je neefektívne a zbytočne zaťažuje organizmus. 

PITNÝ REŽIM NIE JE LEN TO, KOĽKO PIJEME, ALE AJ ČO PIJEME

Vodu je vhodné dopĺňať aj ovocnými šťavami alebo prírodnými limonádami od značky On Lemon. V ich sortimente nájdete viacero príchutí, ktoré Matcha, Čierna ríbezle, či Egreš. Na slovenský trh ich prináša firma Biosun s.r.o., ako výhradný distribútor, Neustále rozširujú produktové portfólio už nielen o nealko nápoje. Zameriavajú sa na nové, výnimočné produkty, ktoré odzrkadľujú zdravý a uvedomelý životný štýl moderného človeka. Kompletnú ponuku nájdete na ich eshope https://e-shop.biosun.sk/

V spolupráci s Biosun sme pre Vás pripravili súťaž o balíček prírodných limonád. Stačí ak nám do 15. marca napíšte, ktoré sú Vaše obľúbené príchute na redakcia@lifefashionfood.net.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov