Okoreňte si svoju lásku a objavte príbeh najlepšieho korenia na svete

Kampotské korenie z Kambodže je považované za najlepšie na svete a je ako jediné chránené geografickou polohou, ako napríklad Champagne vo Francúzsku. Za príbehom .pepper..field stojí mladý pár, Klára a David, ktorý toto vzácne korenie dováža do Českej a Slovenskej republiky. V rámci svojho projektu spolupracujú len s najmenšími farmármi, ktorým platia 100 %- nú cenu priamo na ruku. Prepájajú tak dva  svety a menia život v chudobnej Kambodži k lepšiemu. 

Okoreňte si svoju lásku a nechajte sa okúzliť najlepším korením na svete. Vzácne korenie je s láskou zbierané, slnkom sušené a ručne kontrolované, guľôčka po guľôčke, priamo v Kambodži. Firma naviac korenie ručne balí do luxusných darčekových sad z českého skla a voňavého dreva. A teda nie náhodou sa tituluje šampanským medzi korením a ako doplnok pokrmov ho radi využívajú šéfkuchári najlepších reštaurácií. S Kampotským korením vďaka jeho výnimočnej chuti varí top 50 špičkových českých reštaurácií ako Casa de Carli, SIA alebo Grand Cru a obľubu si získava i u slovenských šéfkuchárov a prestížnych firiem.

Horúcou novinkou v .pepper..field rodine, ktorú uviedli na trh tematický na Valentína,  je kambodžský klenot, Dark Red Kampotské korenie. Ide o výber najsladších a najzrelších bobúľ z korenia, ktorých proces zberu je veľmi náročný. Červené Kampotské korenie sa zbiera guľôčka po guľôčke v plnej fáze zrelosti. Za celý deň sa tak nazbiera len jeden hrnček tohto vzácneho korenia, ktoré dokáže vypestovať len veľmi málo krajín na svete. Dark Red Kampotské korenie pozostáva zo starostlivo vybraných najzrelších guľôčok z tohto hrnčeka – tých, ktoré boli najdlhšie na slniečku a majú najtmavšiu farbu. Práve vďaka tomuto procesu sú neuveriteľné sladké, ovocné, voňavé a dokážu vyzdvihnúť chuť každého jedla. Fantasticky sa hodia na všetky druhy rýb, morských plodov, zeleninu, šaláty, všetky vegetariánske pokrmy, dezerty, sladké pečivo a vo všeobecnosti ako prísada pečenia. 




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov