Letne, udržateľne a „hezky česky“ s novou kolekciou sandálov a šľapiek Vasky

 Leto je síce v plnom prúde, no neutíchajúci smiech s priateľmi na drinku, pikniku, večeri alebo káve nás budú spolu so slnečnými lúčmi tešiť ešte nejaký čas. Vykročiť do tohto mestského leta môžete v pohodlnej a minimalistickej kolekcii sandálov Sany a šľapiek (tzv. drevákov) Closy, ktoré sú na „city life“ ako stvorené! V týchto Vaskách nezáleží na tom, kde ste, pretože vám prinesú zároveň štýl aj pohodlnosť.

Sany, kožené sandále, v ktorých sa v ruchu mesta nestratíte

Môžete sa tešiť na letnú obuv v praktickom štýle s bielymi a čiernymi podošvami. Sandále Sany sú navrhnuté pre všetky vaše mestské dobrodružstvá a ideálne doplnia každý váš outfit. Dostupné sú hneď v štyroch farbách. Elegantnej čiernej, nestarnúcej bielej či odvážnej karamelovej, no Vasky nezabudli ani na romantické duše a kolekciu dopĺňajú Sany v pastelovej ružovej. 

Kombinácia prírodných materiálov, kvalitnej kože a poctivej ručnej výroby zlínskych ševcov a šičiek robí z týchto sandálov verných spoločníkov na niekoľko sezón. Najväčšou výhodou novej kolekcie je jej neodolateľné pohodlie, ktoré dosahuje vďaka anatomicky tvarovanej výstelke. Už viac nebudete mať problém s celodennými potulkami mestom. Vďaka možnosti nastavenia suchého zipsu na päte a nárte sa vám krásne prispôsobia. 

V neposlednom rade zdokonalenie produktu spočíva v širšej koži, ktorá bude lepšie držať tvar a taktiež v zažehlenej vnútornej strane, čo minimalizuje riziko pľuzgierov!

Cena: 69 eur

Closy, letné šľapky na štýl drevákov, v ktorých vyniknete

Vkĺznite s Vaskami priamo do leta, a to doslova! Pohodlné a udržateľné šľapky Closy vás s radosťou prepnú do relaxačného módu, a to najmä vďaka ich anatomicky tvarovanej stielke. Dôraz kladú už tradične na využitie udržateľných materiálov ako je koža alebo korok, z ktorého je zložená ich podrážka. Nájdete ich v elegantnom čiernom prevedení, buď s čiernou alebo bielou podrážkou.

Vďaka ich extravagantnému  štýlu tzv. drevákov, ktoré sa opäť vracajú do hry, ich využijete nielen na prechádzke mestom, ale aj na pikniku s priateľmi, či na ceste do vášho obľúbeného pekárstva či kaviarne. Zamilujete si ich predovšetkým pre ich mimoriadne pohodlie a obutie v podstate za sekundu. Vďaka pracke v prednej časti ich prispôsobíte tak, ako potrebujete a vďaka pevnejšej koži sú vaše prsty chránené pred poranením.

Cena: 65 eur

Vasky na želanie! Nikdy nebolo jednoduchšie stať sa dizajnérom vlastných topánok

Uzdu svojej fantázii môžete upustiť pri návrhu svojich vlastných tenisiek. Značka Vasky totiž ponúka možnosť vytvorenia si vlastných topánok, ktoré budú unikátom. Budú nosiť váš podpis a rozprávať váš príbeh prostredníctvom toho ich. Žiadne obmedzenia, len nekonečno kombinácií. 

Pokiaľ teda snívate o topánkach, ktoré nemá každý druhý, otlačte svoju stopu do tenisiek, v ktorých vás nebude tlačiť svedomie a navyše budú vyjadrovať práve váš štýl od podošvy až po šnúrky. Vy alebo vaši blízki získate kvalitnú ručnú výrobu v Zlíne s dôrazom na tradíciu a udržateľné materiály a navyše spoluprácu s hlavným dizajnérom Martinom Brnom zo značky Vasky.

https://www.vasky.cz/cs/page/custom-vasky 

Tip pre zvedavých: Nové doplnky nielen na leto

Sortiment doplnkov od  sa rozšíril o:

červenú kabelku Lisa Red / 140 eur

obal na počítač Meky Black / 99 eur

dámsku peňaženku Lily Red a Lily Black / 59 eur

neviditeľné ponožky (biele, čierne) 3ks / 12 eur

P.S.: Vedeli ste, že doplnkové produkty ako sú kľúčenky, vodítka pre psov a vizitkovníky vyrába značka Vasky zo zvyškových materiálov kože, ktoré už nie je možné využiť pri výrobe topánok?

www.vasky.sk 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov