574 “History Class”

Nová, dedičstvom a odkazom inšpirovaná kolekcia History Class, predstaví modernú verziu klasiky New Balance v autentických farebných kombináciách 80. rokov.

Pravdepodobne najikonickejší model z rozsiahleho katalógu New Balance - model 574 - bol dlho vzorom  pre veľké množstvo farebných a materiálových kombinácií. Nová kolekcia History Class pretáča pomyselné farebné hodiny do roku 1984, ktoré touto šesťdielnou kolekciou odkazujú na modely a tvary, ktoré sa onedlho potom objavili na modeli 574. Kto je pripravený na malú lekciu dejepisu?

Model 574 bol prvýkrát predstavený v 80- tych rokoch 20. storočia ako dizajnový experiment, ktorý skombinoval potreby cestných i trailových bežcov a tak vznikla obuv naozaj kamkoľvek.



Model 574 začal rýchlo búrať hranice medzi športovým výkonom a každodenným nosením. Teraz je známy po celom svete pre svoju všestrannosť a ikonický dizajn. New Balance 574 sú jednými z najpredávanejších tenisiek na svete a dnes aj jednou z najpopulárnejších siluet značky. Kolekcia 574 "History Class" vzdáva hold štýlu 574 vo farbách pochádzajúcich z archívu New Balance. S nadčasovými líniami a klasickým profilom je táto svieža interpretácia ikonického modelu vhodná pre mužov aj ženy. Moderné vylepšenia komfortu znamenajú, že  sa budete v tejto obuvi cítiť rovnako dobre, tak ako v nej dobre vyzeráte.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov