Prežiť rande ako z filmu? Jedine so Cinema City

Závidíš filmovým hrdinom ich romantické príbehy? So Cinema City môže prežiť rande ako z filmu každý z vás. Cinema City spustilo online zoznamovaciu hru pre nezadaných, ale aj páry. Vďaka nej si môžu nájsť nielen nezadaní toho pravého partnera na rande v kine, ale aj páry si môžu otestovať, ako dobre poznajú svoju polovičku.  Viac ako 9000 výhier a neopakovateľné rande ako z filmu v Cinema City čaká aj na teba.

Ako sa zapojiť do hry?

Veľmi jednoducho. Stačí sa zaregistrovať do 20. februára  na www.randeakozfilmu.sk (profil si môžete vytvoriť alebo použiť už existujúci profil na Facebooku) a zodpovedať 10 otázok. Nezadaným sa po zodpovedaní otázok zobrazia účastníci, ktorí sa k ním najviac hodia a môžu ich pozvať na RANDE AKO Z FILMU. Samozrejme, že okrem rande dostanú od Cinema City aj výherný kupón, ktorý sa odvíja od ich percentuálnej zhody. Aby sa tieto spriaznené duše naozaj stretli, každému z nich dôjde polovica kódu.

Páry majú podobné podmienky ako SINGLES. Jeden zo vzťahu sa v hre registruje a zodpovie  taktiež 10 otázok. Po zodpovedaní otázok pošle účastník pozvánku svojej polovičke, aby zodpovedala tie iste otázky. Čím väčšiu zhodu má pár v odpovediach, tým hodnotnejšiu výhru  pre seba získajú.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov