beh

Každý bežec má dôvod. Aký je ten tvoj?

Spoločnosť New Balance začala kampaň „Every runner has a reason”, ktorej cieľom je ukázať, že každý človek je bežec. New Balance hovorí, že je každý bežec, len o tom nevie.


Najnovšia kampaň spoločnosti New Balance bola vytvorená, aby oslávila každého bežca a dozvedela sa čo ho motivuje. Nezáleží na tom, či behá 2 km na radosť, trénuje na ďalší maratón alebo len potrebuje šprintovať, pretože chodí vždy neskoro do práce.


New Balance vytvoril stránku https://newbalance.sk/kazdybezec, kde sa čitatelia môžu dozvedieť príbehy rôznych ľudí, ktorí zdieľajú svoje skúsenosti s behaním. Napr. Charles sa snaží dobehnúť poštára, Max si rád prispí a vždy uteká na autobus, Alicia behá s vrecami na odpadky a Rachel namiesto venčenia svojho psa, behá za ním. Týmto spôsobom New Balance poukazuje na skutočnosť, že mnohí z nás sú bežcami bez toho, aby sme si to uvedomovali. Chce, aby sme objavili svojho "vnútorného" bežca a podelili sa o vlastný dôvod, prečo sa naše nohy pohybujú rýchlejšie ako normálne.


K bežeckej kampani neodmysliteľne patria aj dobré tenisky na behanie. Preto v prílohe nájdeš taktiež tenisky NEW BALANCE MORE TRIAL, ktoré sú navrhnuté do každého počasia, a terénu, či už trénujete vonku, v lese, v meste alebo na bežeckej dráhe. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov