jar

Jedinečné organické prevedenie pre Vašu pleť

Ak máte s pokožkou problém — či už ide o akné, upchaté póry, suchú alebo mastnú pleť, kozmetické prípravky spolu so správnou životosprávou vedia pokožku tváre a tela značne regulovať, v niektorých prípadoch “vyliečiť”. Jedna z dôležitých vecí pri starostlivosti o pokožku je jej pravidelná starostlivosť, čistenie a prevencia. Takú Vám poskytne aj Sothys Organics™ - ORGANICKÁ CERTIFIKOVANÁ a VEGÁNSKA línia.

Na vlastnej koži sme sa o tom presvedčili v salóne krásy Sothys, kde sme absolvovali profesionálne ošetrenie so sviežou vôňou, ktoré prebudilo pleť a okamžite ju rozžiarilo. Jedinečnosť tohto ošetrenia spočíva nielen v hlbokej relaxácii, ale predovšetkým v dobe trvania, ktoré je len 40 minút. Počas neho absolvujete odlíčenie, píling, masku ako aj záverečné sérum. Odchádzať budete s rozžiarenou a sviežou pleťou, ktorá sa Vám za to odvďačí.


Podobne, ako aj pri ostatných Sothys produktoch, pokračovať so starostlivosťou môžete následne aj doma. Jedným z výrobkov, je aj čistiaci olej, ktorý je obohatený o oleo-extrakt zo zimolezu s antioxidačnými vlastnosťami. Účinne eliminuje nečistoty z povrchu pleti vrátane vodeodolného make-upu. Jeho textúra sa mení po pridaní vody na mliečnu emulziu. 1- 2x do týždňa môžete použiť aj píling, ktorý kombinuje malinové zrniečka a červenú ryžu Camargue z južného Francúzska s brezovou šťavou. Delikátne čistí pleť od nečistôt a odumretých buniek. Na samotný záver použijete masku a sérum; rozžarujúca maska ​​dodáva pokožke sviežosť a hydratáciu vďaka brezovej šťave a emulzia viditeľne redukuje známky únavy, vyhládza pleť a dodáva jej sviežosť a žiarivosť.

Skutočný efekt na pokožke zbadáte už po niekoľkých týždňoch a pravidelným používaním môžete dosiahnuť “zázraky”. Chce to len trpezlivosť a odhodlanie. Viac informácií ohľadom kompletenej ponuky služieb a jednotlivých prípravkoch Sothys nájdete na ich oficiálnej stránke www.sothys.sk.


V spolupráci so značkou Sothys sme pre Vás pripravili súťaž o 3 produkty. Stačí ak do 31. marca pošlete odpoveď na otázku, z koľkých produktov pozostáva rada Organics na lifefashionfood.net. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov