Vykročte do jari štýlovo, udržateľne a s poctivou „ševcovinou“ vďaka tipom od stylistu!

Minimalisticky, s nadčasovým dizajnom a s dobrým pocitom nielen na nohách, ale aj na duši voči prírode. Inšpirujte sa tipmi na jarné topánky a outfity so stylistom Jánom Pokorným, v ktorých vás nebude tlačiť svedomie. Šaty, sukňové či nohavicové kostýmy už nedočkavo čakajú v našich šatníkoch. Čo si k nim však obuť tak, aby ste boli chic, cítili sa pohodlne aj niekoľko rokov a zároveň uvedomelo voči prírode?

Sú kvalitné, vyrobené poctivo a ručne, kožené, ale napriek tomu s dôrazom na udržateľnosť. Jedny z nich sú dokonca už aj s vegánskou alternatívou kože. Viete, ktoré to sú? Vykročte do „jarnej udržateľnosti“ s Vaskami!

So slip-onami je vek je len číslo!

Akonáhle do nich vkĺznete, nebudete musieť meniť outfit, nech už ste zvolili rozviate šaty alebo dobre padnúce jeansy. Vďaka kombinácii minimalistického dizajnu a celokoženého prevedenia budete mať v topánkovníku vďačný kúsok, ktorý nelimituje sezóna ani príležitosť. Farebných variácií je mnoho, vybrať si môžete z ružových, modrých, sivých, bielych alebo čiernych slip-onov Leny.

Ako stvorené do bláznivého jarného počasia

Nezabúdajme na členkové topánky – čaká nás už typicky bláznivý apríl a májoví „traja zmrznutí“ so Žofiou. Členkové Lydie či už v čiernej, vanilkovej, alebo karamelovej farbe budú pôsobiť štýlovo aj na jar, stačí ich skombinovať s vyššími kontrastnými ponožkami, voľnými šatami a teplejším svetrom na gombíky – trendy romantický „look“ na svete. Veď posúďte sami. 


Je minimalizmus vaše druhé meno?

Strihu širokých nohavíc prichádza na chuť čoraz viac žien, pretože sú variabilným kúskom rovnako ako poltopánky, ktorých sa prestáva báť nosiť čoraz viac žien a ochotne vymieňajú klasické lodičky práve za trendy poltopánky. K tomu ešte z pravej kože ako Taylor Black! 

Dievča do koča aj do voza

Práve Vasky tenisky sú symbolom prepojenia súčasného minimalistického dizajnu, nevšedných farieb, ale aj ich vegánskej verzie s tradíciou obuvníckeho remesla. Karamelové, mint, modré, biele, čierne, hnedé, ružové, červené – objavte práve tiet vaše Teny či Vegan Teny, pri ktorých viete, kto a z čoho ich vyrobil! Jeden pár topánok prejde cez 12 šikovných ručičiek skúsených ševcov a šičiek z Čiech a Slovenska! 

Viac inšpirácií nielen pre ženy, ale aj mužov nájdete na www.vasky.sk 


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov