Pozvite jar do svojej spálne

Jar je obdobie znovuzrodenia a rozpuku, kedy príroda opäť ožíva po dlhom zimnom spánku. A čo by mohlo byť lepšie, než sa nechať inšpirovať týmto krásnym ročným obdobím a do svojich spální pustiť túto pozitívnu jarnú energiu. Ako na to? Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi.

  1. Odľahčite

Prvým krokom k tomu, aby do vašej spálne prenikla jar, je prevzdušniť priestor. Teplé zimné periny vymeňte za ľahšie letné. Rovnako tak odložte aj zimné prikrývky a teplé flanelové alebo mikro plyšové obliečky. S jarou prišiel ten správny čas na vzdušnejšie materiály, ako sú bavlna, ľan a satén. Otvorte okná a nechajte do svojej spálne preniknúť ozdravné jarné slnečné lúče a čerstvý vzduch.

  1. Prefarbite

Jar je spojená s jasnými a živými farbami, ako sú ružová, žltá, modrá, zelená a fialová. Nebojte sa do svojej spálne pridať niektoré z týchto farieb. Uvidíte, ako ľahko a rýchlo vytvoríte jarnú atmosféru. Môžete použiť farebné obliečky, dekoratívne vankúše, deky alebo závesy. Zaobstarajte si aj nejaké nové kvety, ktoré podčiarknu jarnú atmosféru vo vašej spálni.

3.     Inšpirujte sa jarnou prírodou

Motívy ako sú kvetiny, motýle, vtáky a jarné rastlinky sú ideálne pre vytvorenie jarnej atmosféry v spálni. „Pre našich zákazníkov máme pripravenú širokú ponuku látok s jarnými motívmi, naše šikovné krajčírky z nich do spální ušijú prestieradlá, obliečky, dekoračné vankúše, závesy, ale aj čokoľvek iné, čo si zákazník bude priať,“ hovorí Michal Kempa zo spoločnosti Goldea.

Inšpirujte sa sviežimi jarnými obliečkami a bytovými textíliami na www.goldea.sk! 

3.     Použite svetlo

Svetlo hrá v jarnom období hlavnú rolu a nie je sa čomu diviť, po dlhej zime chýba svetlo každému z nás, a preto ho privítajte aj vo vašej spálni. Vymeňte tmavé závesy za svetlé a všade tam, kde je to možné, pridajte sklo. To v interiéri nemusí byť zastúpené len oknami či dverami alebo skriňami so sklenenou výplňou, ale tiež v podobe skleneného nábytku alebo najrôznejších dekoračných predmetoch, ako sú vázy, misy a celosklenené fotorámčeky.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov