NOVINKA! Triple action OXI+ zmení váš úsmev vďaka vylepšenej receptúre

Úsmev je často to prvé, čo si na ľuďoch všímame. Prečo teda neurobiť skvelý prvý dojem (aj) s pomocou tejto novinky na bielenie zubov? Triple action OXI+ vznikol pri príležitosti 25. výročia slovenskej značky biela perla®, ktorá vyvíja a vyrába receptúry svojich produktov pod Tatrami, priamo v Kežmarku. Kombinácia troch gélov s novou receptúrou OXI+ sa postará o bielenie škvŕn zo zubnej skloviny spôsobené dlhodobým a pravidelným konzumovaním zafarbujúcich jedál a nápojov alebo fajčením už za 5 dní!*

Tabu potraviny pre biele zuby

Zažltnuté zuby sú spôsobené dlhodobým fajčením, ale aj konzumáciou potravín, ktoré k zafarbeniu prispievajú. Týka sa to hlavne cvikly, čučoriedok, sójovej omáčky alebo kari korenia. Zafarbenie spôsobujú aj nápoje ako zelený a čierny čaj, káva, či červené víno. Tieto nápoje v kombinácii s cukrom sú kyselinotvorné. Dočasne zmäkčujú sklovinu, ktorá je potom náchylnejšia absorbovať tmavé pigmenty z potravín. Vedeli by ste sa vzdať týchto „sabotérov vášho bieleho úsmevu“?

Moderné a šetrné bielenie v troch krokoch

Vďaka Triple action OXI+ od biela perla® si nemusíte odoprieť ani jeden! Výhodou tejto novinky je jej vysoká účinnosť s viditeľnými výsledkami už v priebehu 5 dní. Pýtate sa AKO? Práve vďaka 3 účinným gélom a ich zložkám, ktoré šetrne a bezpečne pomôžu pri bielení. Triple action OXI+ obsahuje 3 účinné gély :iniciačný, :aktivačný a :bieliaci, ktoré sú testované stomatológmi a nespôsobujú citlivosť zubov a ďasien. Ďalej 2 tvarovateľné aplikátory a taktiež detailný návod na použitie so škálou belosti, pomocou ktorej si viete porovnať výsledok pred a po. Oxidačná receptúra OXI+ je pre sklovinu a ďasná bezpečná, neboli pri nej zaznamenané vedľajšie účinky ani citlivosť zubov.

Celý spôsob bielenia prebieha v troch fázach, v ktorých používate každý gél zvlášť:

  1. Príprava zubnej skloviny na bielenie pomocou :iniciačného gélu, ktorým si zuby umyjete a pripravíte ich tak na bielenie. Vďaka aktívnej látke PAP, gél odstráni škvrny nachádzajúce sa na povrchu zubnej skloviny.
  2. Aktivácia účinku bieliaceho gélu pomocou :aktivačného gélu, ktorý si štetcom dôkladne nanesiete na zuby. Aktivuje sa tak účinok :bieliaceho gélu v tretej fáze bielenia.
  3. Aktívne bielenie zubnej skloviny prebieha pomocou tvarovateľných aplikátorov, ktoré sa individuálne prispôsobia zubom. Na aplikátor si nanesiete :bieliaci gél a necháte pôsobiť 10-20 minút, opakujte 1-2x denne.

Celé trvanie kúry je krátke a v priebehu 5 dní budú vaše zuby zosvetlené, hladšie a lesklejšie.   Čo poviete, ste spokojná s výsledkom tejto kúry?

Vďaka vám sme tu pre vás 25 rokov

Sme biela perla®, rodinná firma z Kežmarku, ktorá prichádza s jedinečnými a vylepšenými produktmi, ktoré prinášajú skutočné benefity pre vás, nášho zákazníka. Záleží nám na vašej spokojnosti a zdraví ústnej dutiny. Naše produkty sa špecializujú na rôzne problémy a potreby ústnej dutiny. Dbáme na vhodné používanie, preto naša novinka Triple action OXI+ nie je určená osobám mladším ako 14 rokov, tehotným a dojčiacim ženám, ľuďom s problémami s ďasnami alebo pri alergii na akúkoľvek zložku, ktorú produkt obsahuje.  Pre viac informácií si prečítajte náš blog ohľadom bielenia zubov v tehotenstve a počas dojčenia.

Na bielaperla.sk nájdete podrobné informácie o produkte a taktiež bieliace sady so zubnými pastami na ranné a večerné čistenie, ktoré podporujú bieliaci účinok. 

* výsledky bielenia sú individuálne, závisia od typu zubnej skloviny a od presného dodržiavania pokynov počas bielenia

 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov