Bezpodmienečne Tous

Zrodila sa z vás #TOUSlover, alebo to nejako prišlo samo? Dobrá otázka... Ale buďme úprimní: dôležité je, že tak či onak máme niečo spoločné: bezhlavo milujeme ikonického medvedíka TOUS. Je to pre jeho zmysel pre humor? Ktovie... Pre jeho oblé tvary? Aj to je možné. Alebo pre to, ako sa pri ňom cítime? 

Určite áno! Pravdou je, že ikonický medvedík TOUS nás dokáže vždy prekvapiť. Stále v nás vyvoláva nadšenie rôznymi verziami a nuansami. LÁSKA NA PRVÝ POHĽAD Tie z nás, ktoré sú závislé na kolekcii LoveMe, majú nový dôvod milovať medvedíka TOUS. Prichádza voňavý kúsok, ktorý je viac než parfum a viac než šperk. Elixír, ktorý vo mne vyvolá pocit života hneď, ako sa dotkne mojej pokožky. LoveMe The Emerald Elixir je môj nevyhnutný spoločník, ktorý mi pomáha uvoľniť predstavivosť, prejaviť zmysel pre humor a odvážne žiť. Tak dobre, ako sa len dá! LoveMe ma vždy núti zamilovať sa do TOUS prívesku, ale tento nový voňavý výtvor ma prinútil... zbožňovať ho! 

TOUS sa teraz inšpiruje jedným z najžiadanejších a najcennejších drahokamov šperkárstva a predstavuje ho ako hviezdu vo svete selektívnych vôní: smaragd. Pre mňa tento tmavozelený drahokam vyjadruje bohatstvo, entuziazmus a radosť. A práve preto je ako fetiš, ktorý som vždy túžila mať nablízku. Flakón vône LoveMe The Emerald Elixir je elegantne brúsený a vyzýva k tomu, aby ste sa naň nepretržite pozerali. Jeho lesk je fascinujúci a jeho priehľadnosť poteší aj tú najlepšiu znalkyňu. 

Takýto luxusný kúsok môže byť osadený len v tom najnoblesnejšom zo všetkých drahých kovov: v zlate. Sila jeho žiary obklopuje flakón v ikonickom tvare medvedíka TOUS. Symbol, ktorý vo mne utužuje pocit, že som pravou #TOUSlover. Tento elixír sofistikovanosti, ktorý s remeselným majstrovstvom spája dva prvky šperkárstva - zlato a smaragd - musí byť chránený špeciálnym obalom. Ikonický medvedík TOUS, inšpirovaný dizajnom najexkluzívnejších šperkovníc, je hlavným motívom vonkajšieho balenia, pri ktorom sa objavuje názov vône a logo značky. Pri jeho otváraní sa cítim ako skutočná Pretty Woman.

Novú vôňu Tous nájdete vo všetkých parfumériach Fann.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov