Choďte na istotu: 7 overených tipov na darčeky pre ženy, ktoré im zaručene vyčaria spokojný úsmev

Môžete položiť pod stromček niečo, čo vám padlo do oka a dúfať, že jej úsmev po vybalení takéhoto darčeka bude úprimný. Alebo môžete staviť na istotu a darovať niečo z nášho výberu, čo určite poteší.

Tento rok konečne nemusíte chodiť z obchodu do obchodu, ani browsovať po internete, aby ste našli vianočný darček pre mamu, sestru, manželku, priateľku, babku alebo kamarátku. Nedajte na mýtus o nevhodnosti užitočných darčekov – naše tipy sú dôkazom, že je to len mýtus

Osobný barista
Napríklad taký kávovar je pre každého kávičkára ako osobný barista. Stačí jeden dotyk prstom a o chvíľu máte hotovú šálku espressa, lunga, cappuccina, latte či horúcu vodu na čaj a môžete si vychutnávať chvíľku pohody. Takže kto povedal, že kávovar nie je vhodný darček?

Náš tip:

Automatické espresso Sencor SES 9300BK na zrnkovú aj mletú kávu.

Multifunkčný kávovar
Pri kávovare ešte zostaneme. Tam, kde vás limituje veľkosť, prichádza multifunkčný kávovar Catler Porto.

Na trhu je len pár týždňov a už ašpiruje na trhák roka. Spraví vám kávu až zo 4 druhov kapsúl a aj z mletej kávy, takže sa už nemusíte obmedzovať na jednu značku. S troma adaptérmi na kapsule značiek Nespresso, Caffissimo, Tchibo a Dolce Gusto a s jedným adaptérom na mletú kávu môžete skúšať stále nové a nové chute. Catler Porto veľa miesta nezaberie a v príslušenstve má aj praktický box pre adaptéry a kapsule.

Vyberte kávovar ako vianočný darček pre každú ženu, ktorá si užíva voňavú kávičku

Váha, ktorá sama počíta kalórie

Ak nehľadáte darček pre kávičkárku, ale skôr pre vyznávačku zdravého životného štýlu či dámu, ktorá si stráži kalórie, poteší ju nutričná váha s bluetooth SENCOR SKS 7070. 

Okrem klasického odváženia potravín totiž vyráta aj počet kalórií. A okrem nich oznámi aj podrobnosti o vláknine, sacharidoch, bielkovinách a ďalších zložkách vo váženom jedle. Na konci váženia si jedlo zapíšete do svojho jedálneho lístka a máte tak dlhodobý prehľad o prijatých kalóriách. Táto inteligentná dokáže dokonca spočítavať aj jednotlivé zložky pri príprave receptu, takže sa netreba trápiť ani s náročnejšími počtami.

Vyberte kuchynské váhy ako darček pre dámy, ktoré si strážia kalórie

Kompletná výbava do kuchyne
Zostaňme ešte pri varení. Vedeli ste, že tlakový hrniec dokáže skrátiť čas varenia o viac než polovicu? To šetrí ako čas, tak aj peniaze za energiu a tiež pripravované suroviny, čo sa odrazí na lepšej chuti a kvalite jedla. Preto je náš ďalší tip sada dvoch tlakových hrncov Lamart LT1230 4+7L STEAM za mimoriadne výhodnú cenu. A pretože Lamart má v ponuke aj kvalitný a naozaj pekný porcelánový a keramický riad, poháre a mnoho iných kuchynských pomôcok, je to zároveň náš tip pre začínajúce domácnosti.

Vyberte Lamart pre každú žienku, ktorá rada varí, alebo si zariaďuje domácnosť

Zbohom, žiletky!
Že toto nie to pravé orechové? Nuž dobre, poďme do inej kategórie. Medzi veľmi kupované a aj želané darčeky patria IPL epilátory. Sú veľmi pohodlné na aplikáciu, ich použitie je bezbolestné a dámam ušetria čas aj peniaze za nákladné ošetrenia v salónoch či otravné holenie žiletkami. V eshope Planeo nájdete širokú ponuku pre epilátory a depilátory s využitím na rôzne časti tela a pokiaľ si neviete poradiť, stačí zájsť do najbližšej z 56 predajní PLANEO, kde vám s ich výberom ochotne pomôžu vyškolení predajcovia.

Vyberte IPL eplilátor pre každú pani a slečnu, ktorá rada zahodí žiletky

Stávka na istotu
Pokiaľ cítite, že by ste radšej darovali niečo osobnejšie, stavte na smart hodinky. Nie sú len praktickou vecou, ale doplnkom, ktorý podčiarkuje osobnosť majiteľky a dotvára jej celkový outfit. A hoci sa na prvý pohľad môže zdať, že bez spolupráce s obdarovanou sa do výberu hodiniek nedá trafiť, opak je pravdou. Podľa štýlu obdarovávanej dámy vyberiete športové alebo elegantné prevedenie a značku spárujete s mobilom. Tento darček bude robiť radosť niekoľko rokov.

Vyberte smart hodinky pre ženu každého veku

Vychytávka, ktorá poteší
Mimochodom, aj nový mobil je celkom fajn tip na vianočný darček pre ženy. V PLANEO kúpite tie najpopulárnejšie značky smartfónov, iPhone nevynímajúc.

Vyberte smartphone pre radosť

Ešte stále sme sa vám netrafili do vkusu? Tak potom sa inšpirujte týmito stovkami ďalších tipov na vianočné darčeky pre ženy za skutočne výhodné ceny na planeo.sk, alebo v každej z 56 predajní PLANEO po celom Slovensku, kde vám ochotne poradia vyškolení odborníci.

 

 

 

 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov