Akí sme boli...akí sme...by Lydia Eckhardt


Prehliadka známej slovenskej módnej návrharky Lýdie Eckhardt, ktorá sa uskutočnila 18.mája sa niesla v duchu hesla ´Akí sme boli, Akí sme. Priestory bratislavského hotela Double Tree Hilton privítali nielen dlhoročných priateľov a fanúšikov pani Lýdie, ale taktiež mnohé známe tváre a osobnosti, ktorí si spoločne zaspomínali na to akí sme boli. Krátkou pred ôsmou hodinou prišli v sprievode tónov piesne I´m addicted to you na mólo prvé modelky a predstavili najnovšie kúsky z kolekcia Jar/Leto 2014. V modeloch dominovali bodky, sýta červená farba a návrat k retroštýlu, ktorý je tohtoročným hitom. 





Nasledovala časť prehliadky venovaná Mamám a dcéram. Z fotografií, ktoré sa premietali na plátne si prítomní zaspomínali na svoje detstvo, aké účesy sa vtedy nosili a čo bolo trendy. Herečka Emília Vášaryová sa podelila o svoje spomienky na Bratislavu, na prvé rande aj na to, ako sa veci zmenili. Tento rok sa nesie taktiež v pestrých farbách a kvetoch, a práve také boli ďalšie kolekcie nazvané Kvety a Farby. Na móle nesmela chýbať ani nestárnuca čierno biela klasika v kolekcií Kontrast, ktorá sa nachádza v šatníku každej ženy. 






Nemôžeme taktiež zabudnúť na výpovede herca Františka Kovára a Ministra zahraničných vecí Miroslava Lajčáka, ktorý taktiež zaspomínali na svoje štúdijne časy a zážitky spred rokov. Kolekcia Nežnosť priniesla predovšetkým biele nohavice, šaty a blúzky vhodné nielen na bežné nosenie, ale taktiež do spoločnosti. Počas prehliadky sa predstavili aj dcéry, ktoré kedysi nesmelo prichádzali do salóna a dnes sú tiež zákazníčkami Lýdie Eckhardt, ale aj modelkami pri predstavovaní jej najnovšej kolekcie. Práve mladým bola určená kolekcia Tenisková mládež, kde dominovali legíny, voľné topy a už spomínané populárne tenisky. 








To akí sme boli zhodnotila aj samotná módna navhárka, ktorá vyzdvihla predovšetkým základné ľudské hodnoty a aké dôležité je budovať si priateľstvo a vzťahy, lebo tie sú po zdraví to najdôležitejšie čo máme. ´´Akí sme vlastne boli, takí istí ako naši rodičia. A naše deti budú presne také isté ako sme boli my. ´´ Na záver prišla kolekcia nazvaná Malá Letná Slávnosť, ktorá priniesla modely v zlatistej farbe dokonale ladiace so šumivým nápojom Hubert, jedným z dlhoročných partnerov prehliadok Lýdie Eckhardt, a tým dala bodku za kolekciou Jar/Leto 2014. 








Za chytľavých tónov skupiny Abba sa s Vami lúčime a tešíme sa na kolekciu Jeseň/Zima 2014 z dielne Lýdie Eckhardt. Pre viac informácií o samotnej návrhárke a jej kolekcii, navštívte stránku http://www.lydiaeckhardt.com/. Fotografie z prehliadky nájdete na stránke http://www.visuals.sk/






Môže sa vám páčiť

0 Komentárov