Winebar & Tapas by Parcafe

Dnes Vam predstavujeme jedno z našich najoblúbenejších miest v Bratislave, Winebar & Tapas by Parcafe sa nachádza v Ružinove v obchodnom centre Retro na prízemí. Objavili sme ho úplnou náhodou minulý rok a odvtedy sa sem rady vraciame. Odporúčame ho nielen vďaka širokému výberu domáciach a predovšetkých zahraničných vín ale taktiež skvelému tapas, ktoré pripravujú čerstvé pred Vami.



  Ale poďme pekne po poriadku :)
Našim obľúbeným vínom sa najmä v letných mesiacoch stalo Rose Conde Valdemar, Španielsko

k tomu si zvyčajne dávame tapas (čerstvá bagetka obložená rôznymi dobrotami ako sú olivy, sušená šunka, udený losos, krevety, olivy, sušené paradky, zelenina a podobne) Tapasy sú podávané na malých tanierikoch a pokiaľ si ich objednáte viac ako 6 donesú Vám ich na elegantnom dreve.

Väčšinou si dávame udeného lososa s dižonskou horčicou, ovčí syr Saint Maure a krevety v olivovom oleji. Je len na Vás pre ake chute a kombinácie sa rozhodnote, ale my Vám garantujeme, že budú stať za to. A aby sme nezabudli, majú tu tiež skvelý výber šalátov s mozarellou, tuniakom, sušenou šunkou, ovčím syrom a inými dobrotami. 



Na záver završte svoju návštevu sladkých koláčikom zo studeného pultu, kde si môžete vybrať medzi čokoládovým, karamelovým alebo ovocným. V letných mesiac majú otvorenú terasu, na ktorej si vychutnáte absolutné pohodlie a komfort v jednej z najkrajších mestských častí Bratislavy.



Winebar & Tapas stojí za Vašu návštevu, pretože to je miesto, ktoré len tak v Bratislave nenájdete! Pre viac informácií ohľadom menu a ponuky vín, navštívte ich stránku http://vinobar.sk/

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov