Elán s novou šou aj v Bratislave a Košiciach!

Elán vyráža na turné! V rámci česko-slovenského Best of vol. 2 odohrá koncerty 28. októbra v Bratislave a 30. októbra v Košiciach! Po megaúspechu Elán Best Of v roku 2012 kapela Elán pokračuje v koncertovaní. Pre fanúšikov pripravila Best Of vol. 2, ku koncertom v Brne, Prahe, Ostrave, Bratislave pridáva aj Košice! Svoje najväčšie hity odohrajú 30. októbra v košickej Steel Aréne. 



Fanúšikovia sa môžu tešiť na hity legendárnej slovenskej populárnej hudby s úplne novou šou. „Máme toľko hitov, že nie je možné ich odohrať v rámci jedného koncertu. Preto vyrážame opäť na turné aj s úplne novou šou,“ odkazujú fanúšikom členovia Elánu. Že sa je na čo tešiť potvrdzuje aj Vlado Moško z elánovskej - produkčnej agentúry MC production: „Napriek tomu, že halové koncerty budú vychádzať z konceptu úspešného Best of turné, fanúšikovia sa môžu tešiť na úplne novú šou. Meníme dizajn pódia, celý vizuál aj dramaturgiu. Asi nám pribudú aj niektorí muzikanti.“ 


Skupina Elán vznikla v roku 1968. Vydala trinásť štúdiových albumov, päť anglických albumov a mnoho kompilácií, za ktorých predaje získala neuveriteľných 25 platinových dosiek. Pilierom kapely je Jožo Ráž (spev, basgitara), Jano Baláž (spev, gitara) a Vašo Patejdl (klávesy, spev), ktorí spoločne skladajú piesne. Súčasťou kapely sú aj Peter Farmbauer (gitara, spev), Ľubo Horňák (klávesy), Henry Tóth (gitara) a Boris Brna (bicie).

Lístky sú v predaji v sieti Ticketportal http://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=19398


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov