Richard Müller & Fragile - HLASY 2

Fanúšikovia Richarda Müllera a skupiny Fragile sa môžu tešit na blížiacu sa jeseň. Po úspechu minuloročného turné HLASY sa obidve strany rozhodli pokračovať v tomto úspešnom projekte. Turné s názvom HLASY 2 obsahuje 39 koncertov na Slovensku a v Čechách a začína 29 teho septembra v Trenčíne. Richarda Müllera bude podobne ako v minulom roku sprevádzať a cappella skupina Fragile, s ktorou si spoločne pre fanúšikov pripravili najznámejšie skladby v upravenej verzii bez doprovodu hudobných nástrojov.

Zdroj: Propaganda House

Obidva minuloročné koncerty v bratislavskom Národnom tenisovom centre boli vyvrcholením koncertného turné po slovenských a českých mestách HLASY. Samotný Richard sa predviedol v skvelej forme, kedy vypredané hľadisko bavil svojimi vtipnými historkami a skupina Fragile naopak sólovými vystúpeniami viacerých jej členov. O popularite tohtoročného koncertného turné svedčí aj fakt, že lístky v niektorých mestách sú už vypredané a organizátori sa preto rozhodli pridať 9 koncertov navyše. Fanúšikovia, ktorí si nestihli zakúpiť lístky v Žiline, Košiciach, Prešove, Tatranskej Lomnici, Banskej Bystrici, v Martine, v Nitre, v Trnave Hlohovci a v Piešťanoch tak môžu dodatočne urobiť.




Minuloročné úspešné turné si tiež môžu fanúšikovia vypočuť na CD, ktoré vychádza v týchto dňoch, a ktoré slávnostne pokrstili v priestoroch bratislavského hotela Sheraton za prítomnosti prezidenta Andreja Kisku v utorok 16. septembra. CD obsahuje tri nosiče - live verziu z turné HLASY 1, dvojhodinové live DVD a nové štúdiové CD.  Zároveň sa všetci môžeme tešiť na nové verzie hitov „Rieka“, „Baroko“, „Nahý II“ či „Hluk“. Vstupenky na turné HLASY 2 si môžete zakúpiť na http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/1105/richard-m-ller--fragile-turne-hlasy-2-

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov