Farbenie vlasov zábavou

Bojujete s odrastajucími korienkami, ktoré sa stávajú pohromou mnohých žien alebo len túžite po osviežení svojej farby vlasov? Vyskúšali ste už prakticky všetky prípravky na trhu a máte stále pocit, že Vaše vlasy pôsobia fádne a zničene. Vyskúšajte preto rastlinné farby na vlasy Khadi, vďaka ktorým objavíte nielen novú dimenziu, ale zažijete zábavu pri samotnom farbení a následnej starostlivosti o vlasy.



Táto prírodná kozmetika z Indie prelína tradície s modernou dobou a vychádza z ajurvédskej medicíny.  Farby na vlasy Khadi ponúkajú kvalitné odtiene, ktoré dodajú Vašim vlasom lesk a objem a svojim čistým prírodným zložením ich posilnia. Ingrediencie, ktoré sa v nich nachádzajú neškodia vlasom ani pokožke hlavy. Pri farbení neabsorbujú do organizmu žiadne syntetické látky a môžete nimi pokojne farbiť aj šediny.

V redakcii sme prírodne farby skúšali posledné dva mesiace a výsledky nášho testovania Vám predstavíme v nasledujúcich riadkoch. Po úvodnej konzultácií sme sa rozhodli pre 2 produkty; neutrálnu farbu na vlasy Khadi Senna/Cassia, vhodnú pre všetky farby vlasov a blond odtieň.  Obsah prášku neutrálnej farby sme podľa priloženého návodu zmiešali s horkou vodou a vzniknutú pastu naniesli pramienok po pramienku na celú hlavu.

Začíname s farbením


Farbiaca pasta


Pomocou fólie a uteráku sme udržiavali vlasy teplé a vlhké. Po uplynutí doby sme ich opláchli a nechali voľne vysušiť. Ako sme spomínali na začiatku, nakoľko sa jedná o neutrálny odtieň, zmena vo farbe vlasov nenastala. Naopak sa posilnili suché korienky, ktoré mali tendenciu mastiť sa a vlasy získali na objeme a lesku. Farbenie pomocou neutrálneho odtieňu Vám odporúčame približne každé dva mesiace.

Ďalej sme skúšali druhý produkt, ktorým bola absolútna novinka – prírodná farba Khadi v blond odtieňoch. Postup bol podobný ako v prípade neutrálnej farbe, ale museli sme si dať pozor na dodržanie optimálnej teploty 50 stupňov, ktorá nesmela byť zvýšená. Vlasy bolo potrebné nechať vysušiť bez použitia fénu alebo kulmy nakoľko farba sa ešte v priebehu nasledujúcich dvoch dní vyvíjala.

Pred farbením neutrálnou farbou 

Po farbení

Blond odtieň dodal šedivým vlasom príjemné zosvetlenie, ktoré pôsobilo prirodzene a zároveň vlasy získali na objeme a lesku ako to bolo v prípade neutrálnej farby. Celý proces farbenia sme podporili doplňujúcimi prípravkami vychádzajúcimi z ajurvédskej medicíny z čerstvým byliniek, t.j. šampónom na vlasy ALMA a výživným vlasovým olejom VITALITA. Tieto dva prípravky sme používali aj nasledujúce dva mesiace po samotnom farbení.

Pred farbením odtieňom svetlá blond

Po farbení

Podobne ako v prípade rastlinných farieb, šampóny a oleje neobsahujú sulfáty, alkohol, parabény ani syntetické vône a farbivá a sú založené na báze populárneho kokosového oleja, ktorý sa v súčasnosti využíva nielen pri starostlivosti o pokožku, ale aj vlasy.  Zloženie je doplnené o vybrané esenciálne oleje, ktoré podporujú účinok a poskytujú príjemnú vôňu. Príjemne nás prekvapila predovšetkým jemná konzistencia a ľahké vymývanie oboch produktov.

Ak aj Vy, milé dámy túžite po objemných a lesklých vlasoch, siahnite po prírodných farbách a produktoch Khadi. Zažijete nielen zábavu pri farbení, ale Vaše vlasy sa Vám za investovanú starostlivosť určite poďakujú. Viac informácií o  produktoch nájdete na ich stránke http://www.khadi-cz.cz/. Prípravky si môžete objednať prostredníctvom internetu alebo priamo v predajniach so zdravou výživou a prírodnými produktami na celom území Slovenska, v Bratislave, v Košiciach, v Žiline a v iných mestách.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov