Na Schwechat v pohodlí a v komforte

Ak je aj pre Vás viedenské letisko Schwechat domácou základňou, určite ste už uvažovali o využití prepravy Vás a Vašich obchodných partnerov v pohodlí a v komforte. Na slovenskom trhu sa v súčasnosti nachádza viacero prepravcov, ktorí sa špecializujú na prepravu osôb a my sme sa preto rozhodli osloviť spoločnosť Regio Group zabezpečujúcu transport osôb na letiska v okolitých krajinách ako aj dopravu v rámci Slovenska.



Dopravná agentúra Regio Group je poskytovateľom komplexných služieb v oblasti prepravy prostredníctvom autobusov, minibusov, mikrobusov či limuzín. Ich vozidlá sú štandartne vybavené klimatizáciou a spĺňajú všetky bezpečnostne parametre. Využiť ich služby môžete nielen pri preprave Vašich obchodných partnerov na letiská, ale aj pri zabezpečení dopravy na kultúrne, športové, hudobné a spoločenské podujatia.


Okrem prepravy Vám spoločnosť Regio Group môže pomôcť pri zabezpečení rôznych teambuildingových aktivít v Bratislave a jej širšom okolí ako je rafting na Divokej vode v Čunove, paintball, strieľanie, motokáry či lezecká stena. Ich služby využívajú nielen viaceré cestovné kancelárie, ale aj súkromné osoby, ktoré s nimi spolupracujú už niekoľko rokov.


Profesionálny prístup vodičov ocenia predovšetkým Vaši klienti, ktorých spokojnosť bude pre Vás najväčšou odmenou. Preto neváhajte a navštívte ich stránku http://www.regiogroup.sk/, kde si prostredníctvom formulára zadáte objednávku, ktorú Vám ušijú na mieru. Kontaktovať ich môžete aj telefonicky na čísle 0905 880 146. Želáme Vám veľa šťastných kilometrov pri Vašich cestách nielen po Slovensku, ale aj v zahraničí!

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov