Útek do tepla

Treskúca zima a vonku padajúci sneh sú ideálnymi predpokladami na útek do tepla. Výlet na exotický ostrov však nie je vždy taký jednoduchý, preto Vám ponúkame alternatívu, ktorá je jednoduchšia aj cenovo prístupnejšia. Zrelaxovat a načerpať sily môžete aj v Bratislave, ak sa vyberiete do wellnessu v nákupnom centre Retro v Ružinove.


V elegantom Retro Sport & Wellness klube si môžete dopriať relax v štyroch saunách (fínska, infra, švédska a parná), kde si očistíte predovšetkým svoj metabolizmus, stres odplavíte v perličkovom kúpeli a Vaše ubolené telo povzbudíte kvalitnou masážou. A po všetkých procedúrach nazbierate nové nápady a vízie do roku 2016 v relaxačnej miestnosti.



Ak túžite po romantike vo dvojíci, môžete využiť taktiež ponuku privátneho wellnessu, ktorá Vám ponúka 1,5 hodiny vstupu do wellness, kde budete hýčkaní nielen perličkovým kúpeľom, ale aj fľašou šampanského. Pre skupinky je tu naopak možnosť prenajatia priestoru na usporiadanie párty pre 6 – 10  osôb s cateringom.



V Retro Sport & Wellness klube nájdete okrem relaxu v podobe sáun a masáži taktiež príležitosti na aktívny oddych. Či už sa rozhodnete využiť kurty na tenis, badmintom a squash alebo zájdete do cardio zóny, ktorá je súčasťou fitness. V nej nájdete všetko čo je potrebné pre dokonalý tréning v podobne bežiacich pásov, bicyklov, trenažérov a iných.

Práve v zimných mesiacoch je návšteva wellness centra a sauny vhodnou, nakoľko má viacnásobný liečivý efekt. Okrem toho, že zlepšuje prietok krvi, povzbudzuje taktiež prekrvenie slizníc, dýchacích ciest, činnosť srdce a ďalšie fyziologické funkcie. Pôsobí tiež priaznivo na pohybové ústrojenstvo, pretože zvláčňuje tkanivá a šľachy.


V spolupráci s Retro Sport & Wellness klubom v bratislavskom Ružinove sme pre Vás pripravili novoročnú súťaž o niekoľko vstupov do wellness centra a fitness. Do 12. januára nám zašlite na adresu redakcia@lifefashionfood.net správnu odpoveď na otázku koľko sáun majú v Retre k dispozícií.  Viac informácií o ponuke a cenník nájdete na ich oficiálnej stránke http://www.retrosport.sk.




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov