Boyband United5 nahráva nové single a chystá sa očariť ruský hudobný trh!

Chlapci zo skupiny United5 sú opäť zavretí v štúdiu. Len nedávno vydali prvý album a už pripravujú piesne na ďalší! Boyband, ktorý je novinkou na hudobnej scéne,  vlani bodoval s viacerými singlami v zahraničných hitparádach. Najnovšie ich hrá aj ruský hudobný kanál.

Po mimoriadne produktívnom vlaňajšku chlapci nechcú poľaviť v tempe ani tento rok. Potešila ich úžasná odozva na turné od fanúšikov vo Veľkej Británii, kam sa chystajú zavítať opäť. Anglické publikum už totiž kapela ohúrila a to natoľko, že si vyžiadalo ďalšie turné. 

Producentom skupiny United5 je medzinárodná agentúra NEMOROS s pobočkou v Českej republike a USA. Producent sa netají tým, že od prvej chvíle smeruje všetko úsilie k zahraničnej scéne a presadzovaniu mladých umelcov vo svete.

Členmi skupiny United5, ktorá vznikla len pred rokom, sú piati chlapci vo veku 17-23 rokov. Peter Juhás, Norbert Brand, Marthy Duffek, Mário Bendík a Matt Bláha stihli vlani nahrať neuveriteľných 25 songov! Všetky aktuálne informácie o United5 nájdete na http://www.united5.cz/

Zdroj: Text Propaganda House
Foto: Nemoros 



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov