Ako sa dostať do formy - 3. časť

Po týždňovej odmlke sme sa vrátili späť k formovaniu postavy do Golem Clubu v Centrali na Metodovej ulici. Tento týždeň sme sa pod dohľadom trénera Ondreja Habaja sústredili na problematické ženské partie: nohy, zadok a brucho prostredníctvom tréningu vo funkčnej zóne. Po tréningoch sme telo dostatočne zregenerovali vo wellness zóne a na záver týždňa sme vyskúšali nové revolučné cvičenie v bazéne floatfit®.


Ondrej je bývalý vrcholový športovec, ktorý sa naplno venuje osobným tréningom vo fitnescentre so zameraním na rozvoj kondičných schopností (sila, rýchlosť, vytrvalosť), formovanie postavy a redukciu hmotnosti s vlastnou hmotnosťou tela. Pri tréningu sme sa nesústredili na kardio, práve naopak Ondrej nám vo funkčnej zóne ukázal cviky najmä s využitím bosu, balančnej dosky, TRX, fit lopty a expanderu.








Je zaujímavé pozorovať ako sa s pribúdajúcimi tréningami jednotlivé partie menia a spevňujú a každý úbytok na váhe je pre nás ešte silnejším motivátorom. Po troch týždňoch sme zaznamenali zmeny predovšetkým v oblasti brucha, stehien aj nôh, na ktoré sa pri cvičení zameriavame. Koža sa nielen napína, ale zjemňuje sa taktiež celulitída, ktorá sa pravidelnou životosprávou v spojení s cvičením dá úplne odstrániť. 


 
Váha
Svaly
Tuk
Vnútorný tuk
Prsia
Brucho
Boky
1. týždeň
63,7 kg
27
32
3
90
70
93
3. týždeň
62,9 kg 29 31 2 88 67 90


























Obrovskou výhodou Golem Club Central je aj 25 metrový plavecký bazén a wellness centrum. Vo Wellness centre nájdete 1 parnú saunu, 2 suché sauny, ľadový dážď a oddychovú miestnosť. Saunovanie Vám odporúčame nielen po tréningu nakoľko výrazne uvoľňuje svaly, ale taktiež zvyšuje kĺbovú ohybnosť, latkovú výmenu a zvyšuje odolnosť organizmu. K pozitívnym účinkom patrí aj fakt, že dôkladne odplavuje nečistoty z kože.

Týždeň sme zavŕšili v bazéne, kde sme vyskúšali jednu z noviniek v cvičení – floatfit®, ktorý je nový a zábavný spôsob cvičenia na vode. Jedinečnosť a efektivita spočíva v udržaní stability na podložkách aquabase®. Toto časovo nenáročné cvičenie zvyšuje kondíciu efektívnejšie ako vytrvalostné cvičenie. Zrýchlite si metabolizmus, posilníte srdce, spálite kalórie a vybudujete kvalitnú svalovú hmotu. Nakoľko ide o HIIT cvičenie, už za 30 min. dosiahnete plnohodnotné výsledky vášho tréningu.

V Golem Club Central vás čaká moderné, klimatizované a plno vybavené fitness rozdelené na 3 časti - posilňovacia časť zo strojmi a činkami, kardio časť a strečing zóna, kde sa môžete pohodlné pretiahnuť. K vybaveniu posilňovne patrí i bosu, trx a balóny, ktoré si môžete kedykoľvek požičať. V aeróbnom sále prebiehajú pravidelné každý deň hodiny cvičenia TRX, bosu, piltaes, jogy atd. Na jednotlivé cvičenia a masáže si môžete rezervovať miesto prostredníctvom ich stránky http://www.golemclub.sk/central.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov