Magický krst vianočného albumu



Vianoce patria neodmysliteľne k najkrajším obdobím roka a svoje o tom vie aj slovenský spevák Robo Opatovský, keďže sa narodil 25. decembra ako vianočné dieťa. Tohtoročné Vianoce majú pre neho výnimočné čaro aj vďaka novému albumu „Vianočné duetá“ , ktoré pokrstil v posledný novembrový večer v hoteli NH GATE ONE v Bratislave za podpory svojej rodiny, priateľov a fanúšikov. Samotný spevák je zároveň aj skladateľom všetkých 12 piesní na albume. 





Krst nového cédečka, ktorý sprevádzala nielen vianočná atmosféra uviedli do života tri speváčky, ktoré na ňom spievajú dueto so sympatickým spevákom a skladateľom. Mária Čírová, Barbora Švidraňová a Elis Mrázová album pokrstili originálne – ľadovými srdiečkami. Vzájomnú spoluprácu si všetci zúčastnení veľmi pochvaľovali, nakoľko spevák je známy svojou pozitívnou energiou a vzťahom k milovanej hudbe.




Spevák počas krstu zaspieval prítomným duetá s Máriou Čírovou a Barborou Švidráňovou a vyjadril sa, že pevne dúfa, že jeho nový vianočný album si cestu ku všetkým ľuďom, ktorý si naozaj dokážu vychutnať Vianoce. Ochutnávku z neho ponúka aj na turné, na ktorom je práve s Máriou Čírovou. Vstupenky sa dajú kúpiť v sieti Ticketportal.sk. Podrobnosti o aktivitách Ropa Opatovského nájdete aj na jeho webe: www.roboopatovsky.com.








VIANOČNÉ TURNÉ MÁRIA ČÍROVÁ & ROBO OPATOVSKÝ

04.12.2016 Hotel Astrum Laus, Levice

05.12.2016 Kino Strojár, Martin

11.12.2016 Holiday Inn Žilina

12.12.2016 Spoločenský pavilón, Košice

13.12.2016 Istropolis, Bratislava

18.12.2016 Kino Hviezda, Trnava

19.12.2016 Dom kultúry, Topoľčany

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov