Ako sa dostať do formy - 5. časť

V dnešnom dieli seriálu Ako sa dostať do formy sa budeme venovať skupinovým cvičeniam, ktoré nájdete v najväčšej sieti fitness centier na Slovensku - Golem Club. Postupne vám predstavíme jumping - revolučné cvičenie na trampolínach, Ay Fly - spojenie akrobacie a jógy v plachtách a na záver nazrieme aj do vody, kde sa bude odohrávať absolutná novinka medzi cvičeniami -floatfit® HIIT.  



Jumping je skupinové cvičenie na trampolínach, ktoré trvá 60 minút. Celé cvičenie je rozdelené do niekoľkých úsekov; prvý začínate zahriatím tela po dobu 15 minút, potom sa venujete strečingu a následne pokračujete s najdynamickejším úsekom, ktorý zakončite šprintom priamo na trampolíne. Posledných 15 minút je určených na cviky na trampolíne alebo na zemi. Pri jumpingu zažijete kopu zábavy a jedinečnosti v porovnaní s inými cvičeniami vo fitness centre. 




Visíte dole s hlavou alebo lietate ako akrobat v cirkuse. Toto všetko môžete zažiť, ak sa rozhodnete vyskúšať Ay Fly. Tento nový skvelý spôsob cvičenia vám pomôže nielen k strate kalórií, ale aj vytónuje jednotlivé partie vášho tela. Počas cvičenia visíte na 3 metrových plachtách a objavíte všetky druhy svalov, o akých ste nikdy ani len netušili. Cvičenie je vhodné pre všetkých, bez ohľadu na vek alebo predchádzajúcu skúsenosť.  








Floatfit® HIIT je efektívne a vysokointenzívne cvičenie, ktoré Vás doslova pohltí. Jedinečnosť a efektivita spočíva v udržaní sa na podložkách aquabase®. Vďaka tejto revolučnej novinke si zvýšite kondíciu, zrýchlite metabolizmus a v neposlednom rade posilnite srdce. Floatfit® HIIT tréningy sú časovo nenáročné. Za 30 minút floatfit® HIIT si precvičíte celé telo, spálite kalórie a zároveň zaktivizujete svaly, ktoré sa nám starajú o správne držanie tela.



Golem Club je najväčšia sieť fitnescentier na Slovensku, okrem 6 prevádzok v Bratislave ich nájdete aj v Žiline, Košiciach a Poprade. S výnimkou Golem Eurovea, ktorá je na klubovom základe, fungujú ostatné prevádzky na princípe 31 dňových passov bez zmlúv a viazanosti, už od 15€. Najmodernejšie vybavenie, skupinové cvičenia ako zumba, jumping, ay fly, box, floatfit a mnohé iné umocnia váš zážitok pri každej návšteve. Rozvrh jednotlivých cvičení nájdete na http://www.golemclub.sk/

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov