Aj starostlivosť o okuliare môže byť zábavou



Zrak je pre človeka tým najdôležitejším zmyslom. Veď si skúste zatvoriť oči a niečo urobiť, zistíte, že takto by ste nedokázali takmer nič. A preto je dôležité sa o svoje oči a okuliare dobre starať. Veľa ľudí okuliare bežne používa, ale nestará sa o ne. To je to isté, ako keby chodili v špinavom tričku. Dokážu sa postarať o svoje auto, ktoré dávajú na prehliadky do servisu, ale okuliare sú schopní nosiť bez akejkoľvek údržby. Dáma ovešaná zlatom, má od potu zelené okuliare a nevadí jej to.

V každodennom zhone si občas nevšimneme, že sme si už týždeň nevyčistili okuliare. O naše druhé oči by sme sa však mali pravidelne starať. Okuliare je potrebné opláchnuť pod jemným prúdom teplej tečúcej vody a následne ich osušiť  pomocou bavlnenej látky alebo bavlneného uteráka, ktorý nepúšťa vlákna. Ak sú sklá naozaj čisté, voda sa po nich skĺzne aj sama a utierať budete viac-menej už len rám.





O tom, že čistenie a starostlivosť o okuliare môže byť aj zábavné svedčí ponuka handričiek na okuliare, ktorú nájdete na stránke www.kontaktne-sosovky.sk. Okrem zvieracích vzorov a smilikoch vhodných najmä pre dámy si prídu na svoje aj páni. Antistatické handričky sa pre zachovanie optimálnych vlastností odporúčajú prať len v mydlovej vode. 





Okrem správneho čistenia vašich okuliarov je veľmi dôležité aj ich správne uskladnenie počas náročnej prepravy alebo cestovanie. Aby ste sa vyhli prípadnému poškodeniu alebo zlomeniu rámu, používajte vždy puzdra na okuliare. Povrch puzdra je z veľmi príjemného mikro vlákna a vnútrajšok tvorí semiš, ktorý chráni okuliare pred poškriabaním a odreniny. Púzdra sú vhodné pre dioptrické okuliare aj slnečné.



Pre viac informácií ohľadom širokého portfólia očných šošoviek, roztokov, kvapiek a iného príslušenstva, navštívte stránku www.kontaktne-sosovky.sk alebo ich kontaktujte telefonicky na čísle 232 101 085. Za tovar môžete zaplatiť kartou, prevodom, na dobierku alebo pri prevzatí. Následne si svoju objednávku vyzdvihnite na viac ako 68 výdajných miestach Zásielkovne po celej republike alebo na zvolenej pobočke pošty, prípadne vám tovar môže priviezť až domov kuriér PPL.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov