Vytvorte si dokonalé líčenie


Na vytvorenie dokonalého make-upu nepotrebujete navštíviť profesionálku. Dnes Vám predstavíme veľmi jednoduché líčenie ideálne na každý deň, ktoré hravo zvládnete samé. Jeho základom sú prípravky z dekoratívnej kozmetiky, ktoré nájdete na stránke www.krasotika.sk: podkladová báza pod make-up, BB krém, očné tiene, rúž a fixačný púder.

Pred samotným použitím make-upu je potrebné naniesť podkladovú bázu, aby make-up dlhšie vydržal a bol odolnejší. My sme použili Sleek Primer Control & Shine, ktorá vytvorila hebký zamatový podklad. Použitie je vskutku jednoduché, stačí naniesť malé množstvo bázy a rovnomerne ho rozotrieť. Pleť je behom chvíle zmatnená a hebká.




BB krémy zaznamenali svoj boom v posledných rokoch najmä vďaka funkcií plnohodnotne nahradiť krém a make-up v jednom. Tónovací hydratačný krém theBalm BalmShelter vytvára prirodzený vzhľad, zjednocuje tón pleti a kryje nedokonalosti. Pleť pôsobí rozžiarene a SFP 18 poskytuje ochranu aj pred slnečným žiarením.




Matné očné tiene E style MattTouch, ktoré sú v ponuke v jedenástich rôznych odtieňoch sa vyznačujú ľahučkou púdrovou textúrou, ktorá vytvára na očných viečkach saténovo jemný film. Ľahko a rovnomerne sa rozotiera a perfektne priľnieva. Praktický obal s obojstranným aplikátorom môžete nosiť so sebou v kabelke počas celého dňa.



Lesk na pery vytvorí okrem nádhernej a intenzívnej farby aj dokonalý vzhľad pier počas celého dňa. Poskytuje ultra lesk a na perách vydrží viac ako 16 hodín. Vylepšená receptúra obsahuje drobné trblietky, ktoré odrážajú svetlo a tým opticky zväčšujú pery. Lesk je dostupný v šiestich atraktívnych odtieňoch, pomenovaných podľa najznámejších talianskych miest.



Celý make-up na záver zafixujeme púdrom Sheer Loose. Okrem príjemnej vône a transparentnej farby taktiež zabraňuje vzniku mastného pocitu v priebehu dňa. Pleť po nanesení pôsobí pestovane a získava ochranný film. Praktický štetec, ktorý je jeho súčasťou Vám pomôže v jednoduchej a rýchlej aplikácií.



V spolupráci so stránkou www.krasotika.sk sme pre Vás pripravili súťaž o darčekovú poukážku v hodnote 30,- EUR. Teraz máte jedinečnú možnosť vytvoriť si dokonalé líčenie aj samy doma. Do 17. januára nám odošlite správnu odpoveď na otázku aká je funkcia podkladovej bázy na adresu: redakcia @lifefashionfood.net.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov