Keď výpredaje robia radosť

Nový rok je charakteristický nielen najrôznejšími novoročnými predsavzatiami, ako zmeniť život k lepšiemu, ale aj obrovskými zľavami v rámci povianočných výpredajov. Počasie vonku je sychravé, častokrát nepriaznivé, čo umožňuje mnohým obchodníkom prilákať návštevníkov práve prostredníctvom výpredajov.


Výpredajovú horúčku môžete zažiť aj v Polus City Center, ktoré sa nachádza v strategicky výhodnej mestskej časti Nové Mesto, iba 3 km vzdialenej od historického centra s výborným dopravným spojením. Centrum je prístupné medzinárodnou železničnou a autobusovou dopravou. Atraktívne okolie ponúka široké možnosti trávenia voľného času – jazero Kuchajda, kúpalisko, futbalový štadión, tenisové kurty.


V širokej ponuke 166 obchodov nájdete módne značky ako H&M, Mango, Promod či Orsay. Milovníci topánok si učite prídu na svoje pri návšteve Baťa, Danes alebo Wojas.  Ak hľadáte vhodný darček pre Vašich blízkych, navštívte Panta Rhei alebo jednu z parfumérii. Okrem nakupovania tu spojíte aj príjemné s užitočným návštevou kina alebo fitnes centra.

Po celodennom nakupovaní určite vyhladnete, a preto neváhajte zájsť do food courtu, kde nájdete  okrem tradičných slovenských špecialít aj taliansku, čínsku, japonskú alebo mexickú kuchyňu. Na výber máte tiež z hamburgerov, morských špecialít alebo šalátového baru. Po výdatnom obede si môžete posedieť na káve a vychutnávať chvíle ničnerobenia.


V spolupráci s obchodným centrom Polus City Center sme si pre Vás pripravili novoročný darček aj my. Ak do 14. januára pošlete správnu odpoveď na otázku, koľko obchodov sa v Poluse nachádza. na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o darčekovú poukážku na nákup. Viac informácií nájdete na ich stránke www.polus.sk

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov