Ako sa zohriať v zime



Každoročná zima je tu opäť. Nejde ani tak o mráz za oknami ako ten, ktorý nám oblápa ruky i nohy. Pravidelne studené prsty znepríjemňujú nielen bežný život a prácu, ale vďaka ním si pripadáme ako ľadové kráľovné.  Drkocú sa nám zuby a ani najrôznejšie babské recepty nepomáhajú, aby sme sa dokázali skutočne zahriať. My sme sa však tento krát rozhodli rozprúdiť krv v žilách pomocou tanca a to priamo na otvorený hodinách alebo na tanečných hodinách Riverpark Dance School


Na úvod sa zameriame na Afro fusion, ktorý je mixom afrických tancov ako ndombolo, kuduro, azonto, coupé decalé. Nejde však o tradičné africké tance, tancuje sa na aktuálnu modernú hudbu, ktorá je chytľavá a energická a doslova núti človeka k pohybu. Štýly sa zameriavajú na rozdielne časti tela a majú rôznu fyzickú záťaž. Každý z tancov skrýva príbeh, ktorý si postupne zatancujete na hodinách Afro fusion s Denisou!



So zahrievaním pokračujeme na tanečnejhodine v Dancehall Ladies, kde sa používajú prevažne jamajské technické, ženské dancehallové kroky, ktoré pochádzajú od známych tanečníc ako je , Kimiko Versitile, Mad Michelle, Stacia “FYA” , Latonya-style a pod. Choreografie tvorí samotná Aron"MITU".





Posledným štýlom, ktorý vám dnes predstavíme je Reggaeton (Latino urbano), ktorý temperamentne spája Latinp, Dancehall, Hip Hop a rytmus Dembow. Zvodné pohyby panvy, hrudníka množstvo izolácií v rytme Dembow, alebo typické Perreo na podlahe. Lektorka a medzinárodne uznávaná tanečnica Dee Reggaetonera vám na svojej hodine ukáže ako môžete aj v teniskách pôsobiť pri tanci sexi.



Všetky spomínané hodiny sa nachádzajú v ponuke Riverpark Dance School, kde pod jednou strechou nájdete množstvo tanečných štýlov a cvičení. Či už ste bez akejkoľvek tanečnej skúsenosti alebo patríte k profesionálnym tanečníkom, z ich bohatej ponuky kurzov a otvorených hodín si určite vyberiete. Popri tancovaní sa môžete osviežiť v tanečnom bare alebo tiež využiť bezplatnú možnosť parkovania. Pre viac informácií navštívte ich oficiálnu stránku http://www.riverparkdanceschool.sk.




V spolupráci s Riverpark Dance School sme si pre Vás pripravili novoročnú súťaž.  Ak do 7. februára pošlete správnu odpoveď na otázku, kde sa nachádza tanečná škola na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o 3x5 vstupové permanentky.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov