Do Bratislavy príde jazdecká špička

Športový areál TJ Slávia STU Bratislava privíta 4. až 6. augusta už 52. ročník medzinárodných jazdeckých pretekov v parkúrovom skákaní Mercedes Benz Grand Prix CSIO 3* – W Bratislava 2017.  Znova sa čaká účasť okolo 20 krajín a organizátori očakávajú spolu okolo 150 koní. Štartovná listina bude opäť kvalitná, príde jazdecká špička.


Aj tento rok bude na prestížnom podujatí chýbať Pohár národov, no pripravené sú súťaže Amatérskej série (CSIAM) a Série mladých koní od päť do sedem rokov (CSIYH). Diváci, ktorí majú tradične bezplatný vstup do jazdeckého areálu TJ Slávia STU, tak uvidia dokopy veľa súťaží. Predseda organizačného výboru Andrej Glatz (na foto) tvrdí, že záujem divákov o jazdecký šport na Slovensku rastie.


„Posledných päť rokov sme mali vždy plné tribúny. Bez ohľadu na  to, či boli vonku tropické teploty alebo prietrž mračien. Vo svete plnom techniky sa ľudia utiekajú k prírode. Kone patria k tým najkrajším stvoreniam.“ Okrem kvalitných športových súťaží sú pripravené vystúpenia Lipicanov z Národného žrebčína Topoľčianky, parkúr psov, nebude chýbať populárne bariérové skákanie, detský kútik a ďalší sprievodný program.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov