Vytvorte si vlasový styling

Zdravé, krásne a lesklé vlasy sú základom krásneho vzhľadu u každej ženy. Je potrebné si však uvedomiť, že len toto nestačí. Aj s krásnymi vlasmi môžete veľmi ľahko šliapnuť vedľa, ak ich zle upravíte. A naopak, aj z vlasov v nie práve najlepšej kondícii môžete vykúzliť dokonalý účes ako z prehliadkového móla. Takže nie je dôvod, prečo nevyzerať výborne a nevyskúšať niektorý z najväčších trendov vlasového styling, ktoré sme sa naučili na kurze vo FAME.


Názov FAME je zložený zo začiatočných písmen slov Fashion and Media Education a na trhu sa nachádza viac ako 8 rokov. Zároveň je FAME aj akadémiou, kde sa učia budúci top make-up artisti, fashion stylisti, hair stylisti, módni návrhári, lektori, blogeri, ale aj odborníci v oblasti médií a marketingu. Nájdete tu dlhodobé kurzy, školenia ako aj krátkodobé jednodenné workshopy, ktorých sme sa zúčastnili aj my.



Lektorka Beata Husárová nám počas niekoľkých hodín ukazala účesy nielen z prheliadkovýh mól, ale aj styling pre rôzne typy vlasov, z ktorých si minimálne jeden určite vyberiete. Zároveň nám poradila, aké prípravky k ich úprave budeme potrebovať. Bea nám ukázala ako správne využívať žehličky, kulmy, rôzne druhy hrebeňov, či techniku tupírovania.  Na záver sme si vyskúšali aj umelé vlasy, výplne, vlasové doplnky, sponky, gumičky alebo falošnú ofinu.



Vrkoče sú tento rok in vo všetkých podobách a variantách. Vrkoče dlhé. Vrkoče krátke. Vrkoče na boku. Vrkoče jednoduché i dvojité. Vrkoče francúzske i klasické. Fantázii sa medze nekladú. Čo je ale isté, je to, že musia vyzerať rozstrapatené. Ako docielite tento strapatý vzhľad? Pred pletením vlasy zľahka natupírujte. Pri splietaní vrkoča nechajte čas od času malý prameň vlasov z vrkoča vypadnúť. Na záver nezabudnite na poriadnu finálnu fixáciu.



Dlhé a dokonale rovné vlasy sú ďalším tohtoročným hitom. Môžete ich nechať voľne rozpustené okolo tváre, sčesať dozadu, alebo zopnúť do copu. Hlavné je, aby boli perfektne uhladené a dokonale rovné. Moja rada teda znie - žehlite! Ale pozor, dôležité je mať nielen tú správnu žehličku, ale aj kvalitnú starostlivosť, ktorá vaše vlasy ochráni pred ničivými vysokými teplotami. A na záver nezabudnite na sprej pre tepelnú úpravu vlasov.




Ak sa aj vy túžite naučiť dokonale stylovať vlasy, chcete preraziť v showbiznice alebo získať prácu snov. Neváhajte sa prihlasiť na niektorý z kurzov, ktoré vo FAME ponúkajú. Kompletnú ponuku všetkých kurzov nájdete na ich stránke http://fame.sk/. Všetky kurzy sa odohrávajú v nových industriálnych priestoroch v Bratislave, v Refinery gallery, Vlčie Hrdlo 1. Ako prebiehajú jednotlivé kurzy môžete sledovať aj na ich Facebooku https://www.facebook.com/love.fame.sk/.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov