Jeho kúzlo spočíva v jedinečnosti

Obľúbenosť takzvaných butikových hotelov u hostí po celom svete každým rokom stúpa. Inak tomu nie je ani v Bratislave, kde sa v tichej rezidenčnej štvrti širšieho centra nachádza aj trendový Boutique&Design Mama`s Hotel, ktorý priťahuje stálych hostí svojou komornou atmosféru, zariadením ako aj individuálnym prístupom.



Cestovatelia, biznismeni ako aj bežní hostia na cestách uvítajú, ak nájdu miesto, ktoré im pripomína pohodlie a komfort domova. Miesto, kde sa k Vám personál správa ako k blízkemu a vie vytvoriť doslova rodinnú atmosféru. Na týchto pilieroch je založená aj filozofia butikového hotela, ktorého kúzlo spočíva práve v jeho jedinečnosti. 



Ďalšou z charakteristík butikových hotelov je ich veľkosť, ktorá sa premietla aj v prípade hotela Mama’s. V hoteli nájdete 15 dizajnových izieb, wellness s bazénom, saunou a kompletne vybaveným fitnescentrom. Súčasťou je aj Mama`s Panasian Restaurant s kulinárskymi špecialitami panázijskej kuchyne, v ktorej nájdete širokú škálu sushi a fusion špecialít Ázie a Európy.



Na začiatku, keď sa hotel otváral, vznikla idea vytvoriť kus Ázie v centre Bratislavy, ktorej ostali majitelia verní. Koncept kombinácie sushi a fusion reštaurácie dotvára jedinečnosť tohto butikového hotela. Inovatívnym prvkom reštaurácie sú taktiež jedálne lístky na tabletoch, ktoré sú v Bratislave veľmi zriedkave.


Okrem špeciálných sushi roliek, Vám odporúčame ochutnať tzv. bento boxy typické pre japonskú kuchyňu. Tieto špeciálne „boxy“ obsahujú vždy mix viacerých jedál v menších porciách – mäso alebo rybu, rozmanité kúsky sushi, zeleninu a ryžu. Panázijská kuchyňa je precízna na prípravu a chute, vyznačuje sa absolútnou čerstvosťou surovín, a preto je jednou z najchutnejších a zároveň najzdravších kuchýň na svete.



Všetky jedlá sa pripravujú bez tuku, používajú sa ľahké sezamové oleje a olej z hroznových jadier. Veľa zeleniny, ryby a morské plody. K tomu typické ázijské koreniny galangal, citrónová tráva, kafírska limetka, thajská bazalka, ktoré dodajú jedlu jedinečnú chuť. Ak k tomu pridáte veľa zázvoru a pre telo blahodarné riasy, niet pochýb o zdravej výžive.


V spolupráci s hotelom Mama’s sme pre Vás pripravili súťaž o darčekovú poukážku v hodnote 50,- EUR. Ak do 7. augusta pošlete správnu odpoveď na otázku, čím sa vyznačuje butikový hotel: redakcia@lifefashionfood.net hráte o spomínanú darčekovú. Viac informácií ohľadom hotela Mama’s ako aj hotelového menu nájdete na ich stránke http://www.hotelmamas.sk/sk/.









Môže sa vám páčiť

0 Komentárov