Vyhláste boj vráskam

Každá z nás túži spomaliť chod ručičiek biologických hodiniek a vyzerať mladšie. Vrásky sú však prirodzeným prejavom pleti spojením s pribúdajúcimi rokmi. K ich vzniku dochádza v dôsledku starnutia pokožky, ktorá stráca pevnosť a pružnosť. Navrátiť stratenú pevnosť však môžeme pravidelným používaním správnych kozmetických prípravkov. Dnes Vám predstavíme krémy značky Eucerin, ktoré sa špecializujú na boj so starnutím. 



Hydratovať a vyživovať pleť je dôležité nielen zvnútra pravidelným dodržiavaním pitného režimu, ale predovšetkým zvonku. Eucerin Remodelačný denný krém Volume-Filler pre normálnu až zmiešanú pleť s troma aktívnymi zložkami, ktoré cielene účinkujú v jednotlivých vrstvách pleti, bol vyvinutý špeciálne pre pleť, pri ktorej dochádza k strate objemu a ochabovaniu kontúr tváre. 





Pri starostlivosti o pleť je mimoriadne dôležitá aj prevencia, ktorú dosiahnete pomocou nočného krému Eucerin Hylauron-Filler proti vráskam, ktorý obsahuje kombináciu vysoko- a nízkomolekulárnej kyseliny hyalurónovej účinkujúcej v mieste vzniku vrások, zatiaľ čo bioaktívny glycín saponín podporuje vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej v pleti. Nočný krém zanecháva povrch pleti saténovo hebký a jemný na dotyk.







Potrebné je tiež myslieť na ošetrenie jemnej a tenkej pokožky očného okolia. Práve tieto oblasti sú náchylnejšie na poškodenie či vznik vrások. Eucerin očný krém proti vráskam bol vyvinutý špeciálne proti „vejárikovitým vráskam“, ktoré sa tvoria v citlivej oblasti okolo očí.




V spolupráci so značkou Eucerin sme si pre Vás pripravili súťaž. Ak do 15. septembra pošlete správnu odpoveď na otázku, akým faktorom je vystavená pleť na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o 5 denných/nočných krémov z radu Volume-Filler značky Eucerin. Viac informácií o ich produktoch nájdete na stránke www.eucerin.sk




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov