Zažite svet inej krásy

Dnes Vám predstavíme značku ALTHEAGREY - globálny koncept krásy založený na 2 základných zákonoch prírody: Yin a Yang – zákon rovnováhy a harmónie. Kozmetické ošetrenie, ktoré sme absolvovali v príjemnej atmosfére, pri sviečkach, tlmenom svetle a relaxačnej hudbe prinieslo výsledok, z ktorého sme boli okamžite po absolvovaní ohromení. V Altheagrey sa k človeku pristupuje celostne - venuje sa pleti, pokožke tela, aj mysli. Každé ošetrenie je nielen diagnostikou stavu Vašej pleti, no aj Vašich emócií, ktoré úzko súvisia s celkovým zdravím človeka, pričom sa vychádza z poznatkov tradičnej čínskej medicíny.



Kozmetické ošetrenie v ALTHEAGREY začína čistením pleti, avšak v procese nenájdete klasický spôsob vytláčania, naparovanie ani iné „drastické“ postupy. Táto značka nepoužíva pojmy denný, nočný či očný krém.  Namiesto toho dostanete personalizovaný krémový koktejl, ktorý je namiešaný priamo na Váš typ pleti a ten si následne aplikujete na tvár, dekolt i oči, ráno aj večer. Produkty, ktoré sa počas ošetrenia používajú sú síce kombináciou rastlinných látok s čistými a vzácnymi olejmi, ale revolúcia spočíva v spôsobe ich aplikácie. Malé množstvo produktu zohrejete v prstoch oboch rúk a aplikujete pritláčaním bez šúchania na tvár a krk.  Produkty Altheagrey nie sú dostupné vo voľnom predaji, nájdete ich výlučne v salónoch, ktoré so značkou pracujú.



Nesmieme tiež zabudnúť na lahodný pocit z horúcich kameňov, ktoré doprevádzajú všetky ošetrenia a zároveň ohrievajú telo počas celej procedúry. Začína sa tvárou, pokračuje sa dekoltom, rukami a celá procedúra sa ukončuje pri chodidlách.  

Aká by však bola starostlivosť o pleť, keby sme sa jej nevenovali aj po príchode domov z kozmetického ošetrenia. Výnimočnosť značky ALTHEAGREY spočíva tiež v pravidelnom používaní ich prípravkov. Masky sa aplikujú aj na oči, pery, krk aj dekolt, a to priamo na krém alebo krémový koktejl. Štetcom nanesiete masku v hrúbke asi 3 mm na celú tvár, krk, dekolt a pery a necháte pôsobiť 10 minút. 

Altheagrey nájdete v komplexe Eden v bratislaskom Ružinove

Masku odstránite jemným pritláčaním mokrého uteráka. Skutočný efekt na pokožke zbadáte už po niekoľkých dňoch/týždňoch a pravidelným používaním môžete dosiahnuť “zázraky”. Chce to len trpezlivosť a odhodlanie, a vedzte, že Vaša pokožka sa Vám za to odvďačí . Viac informácií ohľadom kompletnej ponuky služieb a jednotlivých prípravkoch ALTHEAGREY nájdete na ich oficiálnej stránke http://altheagrey.com/sk/slovaquie alebo ich môžete sledovať priamo na Facebooku
https://www.facebook.com/centrum.altheagrey.bratislava/.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov