Aj Vaše oči si zaslúžia to naj


Ste nositeľom dioptrických okuliarov a sami cítite, že sa pre Vás najmä v letných mesiacoch stávajú nepohodlné. Nahraďte ich kontaktnými šošovkami, ktoré sú ideálnym spoločníkom v práci ako aj pri chvíľach strávených v prírode alebo športovaní. V súčasnosti je v ponuke široká škála rôznych značiek za veľmi priaznivé ceny. V dnešnom článku sme pre Vás otestovali kontaktné šošovky od značky CooperVision.


Na ich stránke nájdete veľkú ponuku denných a mesačných kontaktných šošoviek určené takmer pre všetkých. Svoje si tu nájdu aj tí ktorí trpia pocitom suchých očí. Uplynulých pár týždňov sme mali možnosť spomínané šošovky testovať a potešilo nás, že sa jedná prevažne o šošovky zo silikon-hydrogélu,  vhodné aj pre astigmatizmus,  teda majú takzvané cylindre v určitých osiach. Ich obrovskou výhodou je predovšetkým tenký design šošovky, ktorý umožňuje jednoduchú manipuláciu ako aj bezstarostné nosenie.


Ak celý deň pracujete, zaslúžite si kontaktné šošovky ponúkajúce vysoký komfort a skvelé charakteristiky videnia. A to je práve to, čo poskytuje rad prémiových kontaktných šošoviek CooperVision Biofinity®. Vďaka jedinečnému silikón-hydrogélovému materiálu môžete šošovky Biofinity spoľahlivo nosiť  celý deň. Vychutnáte si tak pocit s dlhodobého komfortu nosenia kontaktných šošoviek, ktorý ste asi nikdy nepokladali za možný.




Kontaktné šošovky rady Proclear zase obsahujú jedinečný materiál  s obsahom látok prirodzene sa vyskytujúcich v membránach ľudských buniek. Tieto molekuly viažu a obklopujú sa vodou. Udržiavajú tak vlhkosť a komfort kontaktných šošoviek aj po 12 hodinách nosenia. Materiál týchto kontaktných šošoviek je skutočne jediný, ktorý poskytuje lepší komfort používateľom kontaktných šošoviek pociťujúcim mierne nepohodlie alebo symptómy súvisiace so suchosťou pri nosení šošoviek.




Pri manipulácii so šošovkami a ich opätovnom používaní nezabudnite na dôkladne ošetrenie roztokom. My Vám odporúčame pravidelné čistenie každý deň špeciálnym roztokom, ktorý odstráni zo šošoviek aj najmenšie nečistoty. Najmä v letných mesiacoch sa Vám Vaše oči za zvýšenú starostlivosť a ochranu poďakujú.


Pre viac informácií ohľadom širokého portfólia kontaktných šošoviek CooperVision, navštívte stránku https://coopervision.sk, kde nájdete aj prehľad o očných špecialistoch ako aj podrobné informácie ako sa starať nielen o zrak, ale aj o svoje kontaktné šošovky. 




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov