Doprajte svojim vlasom potrebnú staroslivosť


Obdobie zimy a blížiacej jari sa často spája s otázkami regenerácie vlasov, ale aj odrastajúcej farby. Konečne nastal čas, aby ste svojím vlasom dali to, čo si po dlhej zime zaslúžia. Rozhodla som sa preto navštíviť trichologický salón Helen Seward, kde mi Róbert ukázal nielen ako zápasiť z odrastajúcou farbou, ale predovšetký ako dodať vlasom potrebnú obnovu a regeneráciu. Ak aj Vy, milé dámy zápasíte s podobnými problémami, v pohodlí sa usaďte, vychutnajte si šálku kávy alebo čaju a začítajte sa do nasledujúcej reportáže.



Na úvod som v salóne Helen Seward absolvovala diagnostiku vlasov, ktorú vykonávajú ako jedinný na Slovensku. Pomocou prístroja sa dá zistiť, nielen aká je pokožka vlasov, či je príliš mastná alebo suchá, ale taktiež štruktúra vlasu a jeho potenciálna lámavosť. Okrem pokožky a vlasov vám vediat diagnostikovať aj končeky a ich prípadnú rozštiepenosť. Vďaka kompletnému rozboru vlasov vám následne vedia ušiť ošetrenie priamo na mieru.


Neskôr prišla na pretras farba, ktorá mi už  odrastá a nepôsobí sviežo. Firma Helen Seward predstavila novinku na trhu – farbu, ktorá je založená výťažku z pávieho pera, ktoré dodá vlasom prírodný keratin. Nemusíte sa preto obávať poškodenia a vlasy si môžem dať farbiť aj každý mesiac. Pri častom farbení vlasov však netreba zabudnúť na výživu pokožky, ktorá je veľmi dôležitá. V tomto prípade nám Róbert odporúča investovať do kvalitnejších výrobkov, ktoré zabezpečia dostatočnú ochranu, ale aj dlhodobý efekt.



Pri umývaní vlasov sa dozvedám, že starostlivosť o vlasy sa v Helen Seward skladá z viacerých krokov. Prvým je detoxikácia pokožky, po nej nasleduje vlasový peeling, ktorý sa prostredníctom 5 – minútovej masáže vtiera do pokožky. Následne sa na vlasy nanáša šampón, maska alebo kondicioóner a celý proces sa zakončuje prostredníctvom fluida, ktoré po očistení a rekonštrukcií vlasov dodá pokožke potrebnú výživu.


Otázka vypadávania vlasov ma trápi už nejaké obdobie, príčiny sú viaceré: nedostatok slnka, stres, ale aj zlá životospráva. Netreba sa hneď zľaknúť, ako prevenciu môžete zvoliť napríklad kúru, ktorú absolvujete priamo v salóne Helen Seward. V ich portfóliu nájdete výrobky, ktoré slúžia na prevenciu proti vypadávaniu vlasov na práve sezónne obdobie, ale aj rôzne masky a spreje do vlasov, ktoré si už vyberá každá zákazníčka podľa typu vlasov.


Po príjemne strávených dvoch hodinách opúšťam Helen Seward zregenerovaná nielen ja, ale predovšetkým moje vlasy. Na prvý pohľad je vidieť, že získali objem a pôsobia sviežejšie. Ak vy milé dámy chcete dopriať svojím vlasom odbornú starostlivosť, absolvovať regeneráciu vlasov alebo získať novú farbu a strih, neváhajte navštíviť salónHelen Seward, ktorý nájdete na Panenskej ulici v Bratislave. Viac informácií o ich službách, ktoré poskytujú nájdete na ich Facebooku 

Foto: zdroj Helen Seward









Môže sa vám páčiť

0 Komentárov