Vyskúšajte vychytávky od módneho stylistu

Krásne a teplé jarné počasie nám umožňuje siahnuť po ľahkých a priedušných materiáloch, ako hodváb, viskóza, mušelín, či upravená tenká bavlna, ktoré by mali vo vašom jarnom šatníku kraľovať. Skúste skombinovať tenkú bomber so širokou sukňou alebo nohavicami a nechajte svoju pokožku dýchať v ležérnych módnych kúskov, ktoré sme pre vás pripravili v spolupráci s Noa Boutique.


Bombera zastrčená dovnútra
Aj keď je možno takáto kombinácia v našich očiach aktuálne nepochopiteľná a až extravagantná, vedzte, že v nej nielen vynikne vaša silueta, ale stanete sa trendsetterkou. Vzory, farby, potlače a iné kombinácie môžete túto jar pokojne skúšať.




Tón v tóne
Ďalším obľúbeným trendom tejto sezóny je tón v tóne, ale každopádne aj celý outfit v rovnakej farbe. Biela, púdrová alebo béžová sú farby, ktoré patria medzi neutrálne a nadčasové, ale odvážnejšie dámy môžu kľudne zvoliť aj komplet červený outfit. Dobre padnúce šaty predĺženého strihu nikdy nesklamú a ani si neviete predstaviť, ako v nich vyniknete. Dôležité je však, aby to skutočne bolo v jednom tóne, vtedy to má ten správny trendsetter efekt. 






Oversized saká
Trend, o ktorom ste už dozaista počuli, tzv. oversized, znamená nadrozmerný (o niekoľko čísiel väčší). Túto sezónu sa oversized saká kombinujú s ľahkými (šifónovými, hodvábnymi) dlhými sukňami a šatami (či už jednofarebnými, vzorovanými, plisovanými,...) Pre tých, ktorí majú radi skôr klasiku, stačí celý outfit doplniť o veľkú listovú kabelku a moderný look je na svete. 

Biele obopínajúce nohavice sú perfektným výberom, ku ktorému môžete skombinovať akýkoľvek vŕšok, v našom prípade oversized sako. 




Chanel saká
Hoci sa až donedávna Chanel sako asociovalo s nudou a usadlosťou, pre vytvorenie mladistvého a sviežeho looku siahnite po farbách a Chanel sako skombinujte s džínsami pre vytvorenie športovo elegantného looku. Osviežte to výraznou mladistvou kabelkou a netreba zabudnúť aj na šnúru perál, ktorá k Chanel štýlu neodmysliteľne patrí.




Maxišaty/šatová sukňa
Hitom tejto sezóny sú maxi šaty a hlavne šatové sukne, ktoré sa dajú kombinovať nielen s elegantnou blúzkou, ale aj zaujímavým tričkom, či roláčikom. Túto sezónu sú moderné aj pruhy a pásiky, takže kľudne môžete skombinovať vzorované trička k jednofarebným šatám. Vrstvenie je stále IN - na vrstvu trička/blúzky ešte kľudne môžete pridať vrstvu jemného saténového tielka, či tielkových šiat. Ak máte radi šport a mestský štýl, skúste pohodlné t-shirt dress (tričkové šaty).




Okrem jarných trendy vychytáviek od módneho stylistu z Noa Boutique Vám dnes predstavíme aj absolutnú novinku na slovenskom trhu - Pop Bag. Pop Bag prináša revolučný spôsob interpretácie kabelky nielen ako doplnku, ktorý presahuje módu v každom ročnom období. Táto kabelka vyrobená z modulárnych častí, ktoré je možné kombinovať, ako si zákazník želá, umožňuje skombinovať nielen rôzne štýly, ale aj materiály. Kľúčové gombíky umiestnené pozdĺž patentov sa spoja a vytvoria vonkajší tvar vrecka, ktorý sa dá doplniť o vnútorné vrecko ako aj ušká. 






Ak ste sa v našej dnešnej módnej ponuke nenašli, nevadí. Stačí, ak navštívite Noa Boutique, ktorý sa nachádza v komplexe Twin City A na Karadžičovej ulici a necháte si poradiť od profesionálneho stylistu Juraja Kišša. Dôležitejšie ako - "byť oblečená rovnako ako modelka “ – je cítiť sa v každodennom outfite pohodlne a sebavedomo. Viac informácií o aktuálnej jarnej kolekcii nájdete tiež na ich Facebooku a Instagrame: 









SÚŤAŽ!
Pripravili sme pre Vás súťaž o elegantnú kabelku. Ak do 20. mája pošlete správnu odpoveď na otázku: „Ako sa volá butik, kde sme jarnú kolekciu trendov pre vás nafotili?“, budete zaradení do žrebovania o spomínanú kabelku. Svoje odpovede posielajte na: redakcia@lifefashionfood.net.








Môže sa vám páčiť

0 Komentárov