BMD

Bratislavské módni dni 2018


Vychutnajte si to najlepšie zo slovenskej a zahraničnej módnej scény na najväčšom a najprestížnejšom módnom podujatí u nás Bratislavské módne dni by Mercedes Benz - jar/leto 2018! V priestoroch Refinery Gallery sa 9.-10.-11. apríla 2018 predstaví špička domácich návrhárov, ale tiež zahraniční hostia a mladí módni tvorcovia.



Bratislavské módne dni by Mercedes Benz v roku 2018 oslavujú už svoje trináste narodeniny a organizátori si pre hostí pripravili počas troch dní komplexný prierez aktuálnych kolekcií na sezónu JAR/LETO 2018 od viac ako dvoch desiatok slovenských a zahraničných návrhárov a módnych značiek. Okrem širokej škály dámskych modelov si počas prehliadok prídu na svoje aj páni, pre ktorých bude pripravená exkluzívna, na mieru šitá kolekcia pánskych oblekov Nicollas Berenique. Tú predvedú známe tváre slovenského šoubiznisu.

Slovensko budú už tradične zastupovať osvedčené mená ako Michaela Ľuptáková, Jana Jurčenko, LA RENA, Veronika Hložníková, Jana Pištejová, Veronika Kostková, Hellenski by Lay Sedlaková, Jana Gavalcová, Zuzana Haková, Jaroslava Wurl Kocanová, Ema Klein, Katie Q and Valeria Beck, Katarína Žiak, Zoe Fabrics, Veronika Kopálová, Marmare Fashion Design, Komora and Humer, Relleciga, či módna značka Luisa Spagnoli.

Exkluzívnymi zahraničnými hosťami budú rumunská návrhárka Rozalia Bot a spoluorganizátorka MQ Vienna Fashion Week Maria Oberfrank. Prekvapením večera bude aj špeciálne zostavený styling modelov od návrhárov Bratislavských módnych dní by Mercedes Benz, ktorý pripraví profesionálna módna stylistka Andrea Ziegler.

Svoju tvorbu predstavia aj finalisti projektu Nové tváre módnej scény, jeho tohtoročná výherkyňa Zarina Šimkovič a Victor Varg. Jarná časť projektu so sebou prinesie aj vyhlásenie súťažnej témy projektu Nové tváre módnej scény, ktorá bude vyhlásená počas tlačovej konferencie v prvý prehliadkový deň, 9. apríla 2018!

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov