Účinné zbrane proti celulitíde



Ploché brucho, vyformované stehná, pevný zadok a vypnutá pokožka bez strií… Každá žena si praje to isté, ale pre dosiahnutie optimálnych výsledkov, si každá zaslúži prispôsobené zoštíhľujúce ošetrenie. Vybrať si môžete zo širokej ponuky salóna Sothys Paris Slovensko, ktorý sa nachádza v bratislavskom Ružinove a užijete si blahodarné hmaty nielen pre vaše telo, ale aj myseľ.



Celulitída je hlavným nepriateľom vášho tela. Ovplyvňuje mnoho žien a útočí hlavne na citlivé oblasti ženského tela. Naviac pokožka s nedostatkom pevnosti zhoršuje viditeľnosť celulitídy. Keďže chce Sothys ponúknuť odpoveď na každý váš problém, uvádza na trh nový zoštíhľujúci a spevňujúci program, ktorý kombinuje know-how Pokročilého výskumu Sothys a znalosti vašej terapeutky na dosiahnutie požadovaných cieľov na ceste za štíhlou a pevnou postavou.

Masáž predstavuje pôsobenie na telo a manipuláciu s telom pomocou tlakov - štruktúrovaných, neštruktúrovaných, stacionárnych alebo pohyblivých - tlak, impulz či vibrácie. Pri anticelulitídovej masáži, ktorá je veľmi populárna medzi ženami sa pôsobí rukami miernym tlakom na dolné končatiny a sedacie svalstvo. Špeciálnou technikou, hmatmi spolu s masážnym olejom  to prispieva k spevneniu pokožky a po viacnásobnom opakovaní aj viditeľným zlepšením problémových partií.


Spevneniu pokožky v problematických partiách sa môžete venovať aj domácou starostlivosťou prostredníctvom zoštíhlujucého krému alebo tvarujúco spevňujúceho krému, ktoré redukuje celulitídu a vyformujú vašu postavu s dlhodobým účinkom. Už o 1,3 cm menej na ošetrovanej partii tela pri jednej aplikácii denne za 4 týždne. Kokteil poly fenolov zabraňuje ukladaniu tukov počas jedla, pôsobí ako adrenalín počas fyzickej aktivity a aktívne molekuly simulujú potrebu energie počas odpočinku, čím naštartujú proces spaľovania tukov.

Okrem séra a krému môžete tiež vyskúšať tvarujúci krém na brucho, stehná a ruky, ktorý je špeciálne vyvinutý pre zrelú pleť, po úbytku váhy a po tehotenstve. Ďalšou alternatívou je napr. krém na spevnenie a strie špecializujúci sa na stratu pružnosti pokožky a počiatočné fázy strií. Spevňuje, vyhladzuje a vyživuje pokožku čím zmenšuje viditeľné prejavy strií. Vyvinutý je špeciálne na používanie pred a po tehotenstve.  



Ako sme sa sami presvedčili zoštíhľujúca masáž proti celulitíde má blahodarné účinky nielen na naše telo, ale dopomôže nám aj k sebavedomiu predovšetkým v letných mesiacoch. Počas masáže dokážete dokonale zrelaxovať a vypnúť myšlienky, ktoré Vás trápia. Neváhajte a navštívte salón Sothys Paris Slovensko. Viac informácií o kompletnej ponuke masáží a procedúr, ktoré ponúkajú nájdete na ich oficiálnej stránke http://www.sothys.sk.




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov