Mastercard Elite program


Mastercard Elite program predstavuje súbor benefitov, odmien a iných služieb poskytovaných za určitých podmienok držiteľom prémiových a firemných kariet Mastercard (Mastercard World, Mastercard Gold, Mastercard Platinum, Mastercard World Elite, Mastercard Business, Mastercard Corporate a Maestro® Business). Tieto benefity, ktoré využíva mnoho zákazníkov po celom svete, sú tu teraz aj pre vás.


Aké výhody môžete v programe využívať?

Vďaka Mastercard Elite programu môžete využívať ponuky vybraných reštaurácií, módnych značkových obchodov, beauty & wellness centier a mnohých ďalších partnerov ponúkajúcich atraktívny tovar či služby na tých najlepších adresách. Ďalej máte k dispozícii široké spektrum asistenčných služieb nášho Mastercard Nonstop Alarm centra. Keď máte problém, stačí zavolať na telefónne číslo 02/20 90 11 04, ostatné už nechajte na nás.

Na využitie tejto skvelej ponuky benefitov stačí platiť za nákupy v partnerských obchodoch programu Mastercard Elite svojou prémiovou alebo firemnou kartou Mastercard a predložiť pri platení identifikačnú kartu Elite programu, ktorú ste dostali od svojej banky.

Využite naplno výhody členstva v Mastercard Elite programe. Požiadajte svoju banku o vydanie niektorej z prémiových kariet Mastercard. Automaticky sa tak stanete členom Mastercard Elite programu a my vám pošleme uvítací balíček s identifikačnou kartou Elite.

Zároveň získate možnosť zaregistrovať sa na týchto stránkach a získať ešte ďalšie výhody navyše (napr. vstupenky na predpremiéry filmov a pod.). Samotná registrácia však nie je nutnou podmienkou členstva. o podrobných podmienkach Mastercard Elite programu sa dočítate v sekcii pravidlá.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov