S cool filmozdôbkami zábava v kine zaručená


Ak ste náhodou počas tohto leta ešte neboli s deťmi v kine, je najvyšší čas to napraviť. V Cinema City Slovensko môžu vaše ratolesti totiž získať jedinečné filmozdôbky.




Kto by nemal rád rozprávky, však? Napríklad také o veselej rodinke strašidiel, ktorá sa vyberie na spoločnú dovolenku na výletný parník. Alebo rozprávku o Yetim, ktorý prvýkrát v živote uvidí človeka, ale nikto mu neverí a tak musí dokázať, že ľudia naozaj existujú.




Cinema City Slovensko celé leto prináša všetkým deťom skvelú zábavu – Cool filmozdôbky. Pri každej návšteve kina si môžete zakúpiť farebné náramky a k nim malé filmozdôbky zo zábavných rozprávok Hotel Transylvánia 3 a Piadinôžka. Tieto filmozdôbky si jednoducho pripnete na náramok a pri opätovnej návšteve kina Cinema City si môžete dokúpiť ďalšie a ďalšie, čím sa vaša zbierka bude neustále zväčšovať.


Ďalšie prekvapenie vás čaká pri občerstvení. Je ním špeciálna cool nádoba na popkorn, aby ste si s deťmi ich obľúbenú rozprávku vychutnali dosýta. Cool filmozdôbky si môžete v Cinema City zakúpiť do konca septembra, preto neváhajte a rýchlo šup-šup do kina! Rozprávky sú zábava a v kine Cinema City je predsa o zábavu postarané vždy. Viac informácii nájdete na stránke www.cinemacity.sk alebo pri pokladniach kín.


SÚŤAŽ
V spolupráci so Cinema City sme pre Vás pripravili súťaž o lístky do kina. Do 27. augusta pošlite správnu odpoveď na otázku, ktoré dve animované rozprávky sú súčasťou letnej detskej aktivity Filmozdôbky v Cinema City na adresu 
redakcia@lifefashionfood.net. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov