Značka, na ktorú sa muž vie spoľahnúť

Zoznámte sa: sebavedomá, energická, iná, nová a zaujímavá – taká je SEINZ., exkluzívna dm značka pre mužov. Značka, na ktorú sa moderný muž môže spoľahnúť. Prečo? Pretože je presne taká ako on. A pretože ponúka kompletnú starostlivosť od hlavy až po päty. V jej ponuke nájdete všetko, čo by vo výbave moderného muža nemalo chýbať. Takže, vyprázdnite poličku v kúpeľni a uvoľnite miesto pre značku SEINZ.



S - sebavedomie:
Zanechajte dokonalý dojem bez veľkého úsilia! V ponuke SEINZ. nájdete produkty, s ktorými bude styling hračkou. Od starostlivosti o bradu až po päty, so SEINZ. sa jednoducho postaráte o celé telo. Upravená pleť a brada, silné vlasy a príjemná vôňa, to sú poznávacie znaky sebavedomého muža.     


SEINZ. pánsky olej na bradu, 30 ml 

E- energia:  
Vyčerpaný po náročnom športovaní alebo po každodennom pracovnom kolotoči? Dobite si energiu s vôňou produktov SEINZ.: santalové drevo, mäta, či koriander sú príjemným osviežením v akejkoľvek situácii.  
SEINZ. pánsky sprchovací gél, 300 ml 

I - inakosť:  
Bez zbytočných rečí a bez ozdôb! Také sú produkty SEINZ.! Majú čierno-biely dizajn, vďaka ktorému ich ľahko identifikujete.
SEINZ. pánsky šampón proti lupinám, 250 ml 

N - novosť:
Prvý a úplne nový rad produktov, určený pre mužov na kompletnú starostlivosť o celé telo. Nájdete v ňom všetko, čo patrí do povinnej výbavy: sprchovacie gély, šampóny, dezodoranty, ale aj pleťový krém, gél na holenie, vodu po holení, olej na fúzy či stylingové pasty. Vyskúšajte všetky!  


SEINZ. pánsky antiperspirant, 200 ml 


Z - záujem o udržateľné riešenia:
Moderný muž sa zaujíma nielen o seba, ale záleží mu aj na planéte, uprednostňuje udržateľné riešenia. A také sú aj produkty SEINZ.! Stručne vysvetlené, nielen udržateľný obal ale aj kvalitný obsah: väčšina obalov je recyklovateľných a takmer všetky produkty sú vegánske, teda čisto rastlinného pôvodu.

Poznávacie znamenie
A ako ju nájdete? Jednoducho, všetky produkty majú čierno-biely dizajn, ktorý je ich poznávacím znamením. Pre moderných mužov, ktorí sa nepozerajú na svet cez ružové okuliare. Pre tých, ktorí pri starostlivosti o seba nerobia kompromisy a zaobídu sa bez zbytočných rečí!

V spolupráci s dm drogerie markt sme pre Vás pripravili súťaž o 3 darčekové poukážky v hodnote 20 € na nákup vlastných značiek dm. Stačí, ak do 31. mája pošlete na adresu redakcia@lifefashionfood.net odpoveď, čo znamená značka SEINZ. Viac informácií o jednotlivých produktoch ako aj celej ponuke nájdete na ich stránke https://www.mojadm.sk/dm-znacka/seinz/.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov