Ako uspieť v živote

Tak ako všetky ženy, aj my v redakcii rady testujeme nové veci a hľadáme možnosti ako byť krásne a ako sa zdokonaliť v oblasti módy, zdravia či životného štýlu. Aj tentokrát sme nezaváhali a využili sme príležitosť zúčastniť sa 1-denného workshopu s názvom Osobný Styling a Sebaprezentácia, ktorý sa uskutočnil druhú májovú sobotu v moderných priestoroch bratislavského hotela Loft.


Počas 5 hodín nabitého programu sme sa venovali témam osobného stylingu. Naučili sme sa ako si vytvoriť svoj osobný štýl, podľa toho aký sme farebný typ. Dostali sme konkrétne rady, ako sa orientovať v biznis oblečení, a ktoré sa hodí na akú príležitosť. A akoby vyzeral workshop určený ženám, keby sme sa na ňom nevenovali aj aktuálnym módnym trendom na sezónu jar /leto 2019.

Doobedňajšou časťou nas previedla odborníčka na módu – Michaela Sabolová, ktorá poskytuje  tiež poradenstvo v oblasti business stylingu pre firmy a jednotlivcov a najnovšie módne trendy zdieľa so svojimi klientmi s ohľadom na ich osobnosť a životný štýl. Ako ona sama hovorí: samotné módne trendy a luxusné značky nezaručujú dobrý štýl, ale vhodnou kombináciou oblečenia a stylingu môžete úspešne dosiahnuť váš výnimočný štýl, ktorý si zaslúžite.

Po krátkej obednej prestávke bola popoludňajšia časť zameraná na sebaprezentáciu pod vedením odborníčky na komunikáciu. Naučili sme sa užitočné rady ako funguje prijímač a vysielač informácií. Aký komunikačný typ sme a ako rozumieť rozdielnym komunikačným typom ako ste my. Ako sa skamarátiť s trémou a porozumieť si. A na záver, na čom si dať záležať a ako budovať svoj profesionálny kariérny profil.

Eva Šnircová so svojou celoživotnou schopnosťou lídra, spolu s manažérskymi a odbornými skúsenosťami v oblasti osobného rozvoja, riadenia ľudí a medziľudských vzťahov nám pomohla odlíšiť sa od priemernosti. Jej hlavnou doménou je kariérne poradenstvo a profesionálne uplatnenie klientov na trhu práce. Druhou hlavnou činnosťou je kaučing a biznis mentoring pre manažérov stredného a vyššieho manažmentu. 

Workshop Osobný Styling a Sebaprezentácia má obrovskú výhodu v tom, že za krátky čas sa naučíte základy kombinovania vhodného oblečenia, ktoré vám dodá potrebné sebavedomie nielen v súkromnom, ale aj pracovnom živote. Zistíte, že vhodnou komunikáciou a počúvaním ostatných ľudí môžete v živote dosiahnuť vytúžený úspech a uľahčiť si tak mnohé situácie. A aj v tomto prípade platí, že cena je priamo úmerna kvalite, ktorú dostanete :)

Pre viac informácií o workshope, najbližších termínoch ako aj stylingu a sebeprezentácií nájdete na oficiálnej stránke http://www.stylebymichaela.com/ . Obe lektorky tiež môžete sledovať na ich Facebookových stárnkach: 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov