Bláznivá rozlúčka so slobodou

Sezóna svadieb je stále v plnom prúde, a preto vám, milé nevesty a družičky, prinášame pár tipov, ako prežiť rozlúčku so slobodou. Možno si hovoríte, že je na to ešte príliš skoro, ale pamätajte na to, že ju treba zorganizovať v dostatočnom predstihu. Rozlúčka by mala byť ušitá neveste na mieru, myslite na to, milé družičky. Keďže nie sme všetky rovnaké, pripravili sme pre vás viac možností, aj takých netradičných. Snáď si z nich niečo vyberiete. 
🙂

Nezabudnuteľnú rozlúčku so slobodnou zažijete dozaista v Riverpark Dance School - tanečnej škole na nábreží Dunaja, ktorá je miestom, kde sa v rytme tanca a hudby môžete skvele zabaviť. Je len na Vás akú tanečnú hodinu si vyberiete; latino, balet, hip hop, moderný tanec alebo ľudovky. Okrem zábavy je pre Vás prichystaná fľaša sektu a na požiadanie aj catering. 

Pre nevesty, ktoré majú rady domácu pohodu

Patríte aj vy medzi nevesty, ktorým diskotéky nič nehovoria? Cigaretový smrad, kopec ľudí, z toho viac ako polovica podgurážených, hučanie v ušiach aj na druhý deň? A naopak, máte rady pokojné večery strávené v kruhu najbližších? Potom je domáca karaoke párty stvorená práve pre vás. Užijete si ich v komornej atmosfére domova. V dnešnej dobe už nie je skoro žiadny problém zaobstarať si zostavu pre domáce karaoke. Aj keď spev nie je vašou silnou stránkou, bez zbytočných cudzích pozorovateľov vám to bude jedno a určite sa skvele zabavíte.

Pre nevesty, ktoré nemajú rady nudu alebo rady cestujú a spoznávajú nové miesta 


Určite by ste všetkých zaujali, keby ste si na týchto miestach užili rozlúčku so slobodou. Čakali by ste na paintballe alebo motokárach nevestu s jej družičkami? Na takúto rozlúčku budete iste dlho s radosťou spomínať. Cestovanie. Kto by ho nemal rád, ak by bola spoločnosť pri ňom excelentná! Užijete si kopec zábavy, spoznáte nové miesta, vytvoríte si spoločné spomienky a zážitky. Takáto rozlúčka so slobodou bude jednoznačne patriť medzi najkrajšie okamihy vo vašom živote.

V spolupráci s Riverpark Dance School sme pre Vás pripravili súťaž o tanečné vstupy na otvorené hodiny. Stači ako do 3. septembra odpoviete správne na otázku, kde sa nachádza tanečná škola na adresu: redakcia@lifefashionfood.net. Viac informácií o kurzoch ako aj kompletnej ponuke nájdete na ich stránke https://www.riverparkdanceschool.sk/

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov