Talianska hviezda opäť na Slovensku

Najúspešnejší taliansky spevák odštartoval vo februári tohto roka celosvetové turné k novému albumu Vita ce n'é. V poradí pätnásty album uzrel svetlo sveta v novembri minulého roka. Spevák od vydania najnovšej štúdiovky stihol nakrútiť a zverejniť dva videoklipy. Pilotný, rovnomenný singel albumu či turné Vita ce n'é, ale aj dvojjazyčný duet Per le strade una canzone, ktorý naspieval s autorom megahitu Despacito Luisom Fonsim.



Priaznivci charizmatického speváka sa môžu tešiť na dvojhodinovú nadčasovú klasiku, ktorá zachytáva prierez jeho 35-ročnej tvorby. Návštevníci si spolu s Erosom Ramazzottim môžu zaspievať najslávnejšie hity ako Fuoco nel fuoco a Piu bella cosa, L'Aurora, Un' altrate, či Dove c'é musica. Určite nebude chýbať ani megahit Se bastasse una canzone. Počas koncertu spevák u nás premiérovo predstaví aj skladby z najnovšieho albumu Vita ce n'é.

Rodák z Ríma, známy svojimi veľkolepými produkciami a efektnými pódiovými scénami aj projekciami, ponúkne v Bratislave veľkolepú šou, ktorá má tendenciu hudobne, ale aj vizuálne gradovať. Sprievodnú skupinu na turné tvoria Luca Scarpa (hudobný režisér a klavír), Giovanni Boscariol (klávesy), Giorgio Secco a Christian Lavoro (gitary), Paolo Costa (basa), Corey Sánchez (gitara), Eric Moore (bicie) a Scott Paddock (saxofón), spolu so zbormi Monica Hill a Giorgia Galassi.

„Podľa technických informácií, ktoré nám manažment interpreta doručil, sa diváci môžu tešiť na originálny stage design, unikátnu projekciu, laserovú šou a najmä na temperamentný prejav Erosa Ramazzottiho, ktorého bude sprevádzať nová kapela aj vokalisti,“ informovali médiá zástupcovia agentúry Vivien, ktorá koncert populárneho Taliana na Slovensko prináša.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov