Chráňte sa pred zápalmi!

Chladné dni dajú zabrať nie len našej nálade, ale tiež imunite. Počas zimného obdobia nás potrápia rôzne choroby a jednou z nich je aj infekcia močových ciest. Zápal spôsobuje baktéria E. coli a tiež ju môžu zapríčiniť nasledovné faktory: stres, oslabená imunita, fajčenie, podcenenie pitného režimu a nesprávne hygienické i sexuálne návyky. 



e mimoriadne dôležité aby sme infekciu v žiadnom prípade neprehliadli, poriadne ju preliečili a mysleli aj na prevenciu, pretože ľahký zápal sa môže premeniť na nebezpečnú chorobu. Ako sa teda proti zápalom chrániť? Najdôležitejšia je správna hygiena, dostatočný príjem tekutín a vitamínu C, ktorý zabraňuje množeniu baktérií. 

Nemenej dôležitá je i prevencia, medzi ktorú patria i výživové doplnky s obsahom extraktu z brezy previsnutej, dráča indického, medvedice lekárskej a D – manózy, ktorá podporuje zdravé fungovanie dolných močových ciest a vylučovanie baktérií. Vďaka duálnemu dávkovaniu vyživového doplnku Cistibell telo dostáva tie správne látky počas noci i dňa. 

V spolupráci s Cistibell sme pre Vás pripravili súťaž o 5 balíčkov výživových doplnkov. Stačí ako do 30. októbra odpoviete na otázku, čo spôsobuje zápal močových ciest na adresu: redakcia@lifefashiofood.net. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov