Zážitkové maľovanie prináša zaslúžený relax

Nedostatok oddychu je najčastejšou príčinou chorôb a pracovného vyhorenia súčasnej generácie. Všetok čas venujeme práci a doma sa náš život točí okolo chodu domácnosti. Jediný odpočinok, ktorý poznáme, je krátky poobedňajší spánok. Lenže to pre telo nestačí, pretože sa potrebujete zastaviť a uvoľniť po psychickej stránke. My Vám dnes ponúkame jedinečný spôsob relaxácie v podobe zážitkového maľovania v PaintPeople



Vzhľadom k jesennému počasiu, ktoré vládne vonku sme sa rozhodli pre tematické maľovanie halloweenských tekvíc, ktoré sa ukázalo ako skvelá voľba. Zážitkového maľovania je koncept, pri ktorom nemusíte byť zdatní v maľovaní a nepotrebujete žiadne skúsenosti, aby ste si namaľovali svoj vlastný obraz alebo v našom prípade tekvicu :)  


Jeden októbrový večer sme sa vybrali do Lokálu u Františkánov, kde sme pri pohári prosecca a s dobrým občerstvením dokonale zresetovali hlavu. A pritom nám k tomu stačilo tak málo. Pod vedením Júlie a ďalších talentovaných maliarok z VŠVU sa nám podarilo namalovať halloweenskú tekvicu, ktorú sme neskôr umiestnili na balkón, aby nám spríjemnila ostatné jesenné dni. 


Okrem netradičných tematických maľovaní (najbližšie majú v ponuke maľovanie vianočných gúľ) si z ich širokej ponuky môžete vybrať maľovanie obrazov, ktoré si budete chcieť zavesiť doma alebo darovať najbližším. Všetky maliarske pomôcky ako farby, palety, štetce a stojany pre vás budú pripravené a sú zahrnuté v cene. 


Zážitok, ktorý trval približne 2,5 hodiny nás presvedčil, že stojí naozaj za to. Po skončení sme sa cítili oddýchnutí a uvoľnení a navyše sme si domov odniesli krásnu dekoráciu.  Ak sme Vás dnešným článkom dostatočne namotivovali, neváhajte a navštívte ich webovú stránku, kde nájdete kompletnú ponuku maľovaní. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov