Spodná bielizeň, alebo móda do postele


K umeniu zvádzať patrí ja umenie vybrať si tú správnu spodnú bielizeň . A nielen to. Viete byť zvodná a neodolateľná v tú správnu chvíľu? Čo o vás prezrádza spodná bielizeň a prečo za ňou muži tak šalejú? V spolupráci s slovenskou značkou voľnočasového a nočného oblečenia Bruuu Slovakia Vám predstavíme horúce novinky.



Áno, aj na do postele sa treba vedieť správne obliecť. 

Vždy záleží na príležitosti. Keď sa chystáte zvádzať svojho milého a plánujete vzrušujúci večer, iste si vyberiete niečo zvláštne. To ale neznamená, že by ste aj v bežné dni nemala nosiť  sexy, avšak zároveň aj pohodlnú bielizeň.
Satén, čipka a vlnené materiály v najrôznejších kombináciách umožňujú každej žene vybrať si bielizeň podľa jej individuálnych potrieb. Čo teraz najviac letí v spodnej bielizni? Zabudnite na nenápadnosť a rafinovanosť. Opäť je tu móda čerpajúca z 50. rokov s prívlastkom výstredná a elegantná, samozrejme s náznakom glamouru.

Farebná elegancia

Ak uprednostňujete viac športovú eleganciu, spojte ju s prírodnými prvkami, jasnými ľadovými farbami a odtieňmi ako sú pastelová ružová a modrá. Svoju ženskosť podporíte nielen luxusnými materiálmi, ale aj vzormi na bielizni, a tým správnym výberom veľkosti a strihu, pretože len v tom prípade bielizeň nielen sadne a vytvorí tú správnu postavu, ale budete sa v nej cítiť aj príjemne, tak povediac ako v druhej koži.



Nočné košieľky

Vedeli ste, že výber nočné košieľky o nás mnohé napovie? Ženy, ktoré nosia predovšetkým čipkové sú údajne sebavedomé, pretože vedia, že majú dokonalú postavu, ktorej netreba pomáhať trikmi. To ovplyvňuje aj ich postoj k sexu,  sú vytrvalé a majú rady rôzne polohy.


Biela čipkovaná si priam žiada kopu romantiky a dlhú predohru. Naopak červené a čierne dávajú jasný signál. Muža majú rýchlo rozvášniť. Nositeľky drahých, saténových košieľok si vyžadujú špeciálne zaobchádzanie. Potrebujú v ideálnom prípade dlhú predohru i vášnivú masáž, sex s nimi je ale neopakovateľným zážitkom.

V spolupráci so značkou Bruuu Slovakia sme pre Vás pripravili súťaž o 1 set pyžama z ich kolekcie. Stačí ak nám do 30. júna napíšete v čom najradšej spíte Vy na adresu redakcia@lifefashionfood.net. Kompletnú kolekciu nájdete na ich stránke https://www.bruuuslovakia.com/


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov